«Μένουμε μαζί! Περνάμε χρόνο, είμαστε πάρα πολύ...» - Οι αποκαλύψεις της Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Γκέντσογλου μετά τον χωρισμό του

Στα καλύτερά τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day, που προβλήθηκαν την Πέμπτη 14/12 αναφέρθηκε στις φήμες για ερωτικές επαφές στο I am celebrity get me out here (δείτε εδώ) αλλά και στον Σάββα Γκέντσογλου.

Να θυμίσουμε εδώ πως η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και μάλιστα έφεραν μαζί στον κόσμο ένα παιδί, τον μικρό Βασίλη, ο οποίος μεγαλώνει στην Αθήνα με τη μαμά και τον αδερφό του.

Σήμερα μετά τον χωρισμό του Γκέντσογλου από την πρώην σύντροφό του (δείτε εδώ τι συνέβη) οι σχέσεις του με την Αγγελική Ηλιάδη είναι άψογες με το πρώην ζευγάρι να μένει μαζί - στο ίδιο σπίτι στην Αθήνα - όταν ο Σάββας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου

«Θέλω να πάει στο survivor ο Σάββας Γκέντσογλου ξέρω ότι του αρέσει πάρα πολύ, όταν έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί, μένει στο σπίτι μας. Περνάμε χρόνο με τα παιδιά, περνάμε χρόνο μαζί, είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Έχουμε φτιάξει μια πολύ όμορφή σχέση και μετά τον χωρισμό μας, μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο όμορφη τώρα και εννοείται ότι απολαμβάνουμε το χρόνο, που περνάμε μαζί!», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Οι σχέσεις με τον χωρισμό

«Έχει γραφτεί ότι θα πάει ο Σάββας. Θα μου άρεσε να πάει και τον πιστεύω πάρα πολύ και αν πάει θα το πάρει κιόλας», είπε αρχικά η τραγουδίστρια για τον κάποτε σύντροφό της.

Και συμπλήρωσε για τις σχέσεις τους: «Είναι μια χαρά οι ισορροπίες, ήρθε χτες από Θεσσαλονίκη ήμασταν μαζί στο σπίτι, ήρθε να δει τα παιδιά. Είμαστε μια χαρά! Η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ». Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να βρεθεί και εκείνη στο Survivor, δίπλα του, σημείωσε: «Άσε να πάνε άλλοι πρώτα, εγώ μόλις γύρισα μετά από 2,5 μήνες στη ζούγκλα. Δεν μπορώ να φύγω. Ακόμα δεν έχω προλάβει να δω τα παιδιά μου», είπε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή Fay's Time.