«Θα τα είχαμε κάνει πουτ@@@...» -Το αποστωμοτικό σχόλιο της Εριέττας Κούρκουλου για τα επεισόδια στο Ρέντη

«Και επειδή καμία φορά δεν μας αντέχω...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη και αρκετά δημοφιλής επιχειρηματίας, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, είναι από τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz, που τοποθετούνται δημόσια για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας, και δε στη χώρα μας, που έχουν ένα σημαντικό αντίκτυπο σε μία μεγάλη μερίδα της. Προσπαθεί πάντα με έναν απλό τρόπο, ο οποίος πάντα βασίζεται σε λογικά επιχειρήματα να πει την άποψή της.

Τις περισσότερες φορές, κάνει ένα σχολιασμό, ο οποίος είναι καυστικός για αυτούς που ευθύνονται για το πρόβλημα, και προτρεπτικούς για τους υπόλοιπους πολίτες, ώστε να δράσουν. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα έκανε μία απολογία σχετικά με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα, που έχασε τη ζωή της, όταν της επιτέθηκαν σκύλοι (δείτε εδώ γιατί απολογήθηκε και τι είπε).

Έτσι, έκανε και πριν μερικές ώρες, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, όταν σχολίασε με οξύ τόνο τις δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη, σχετικά με τον αστυνομικό, που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τη συμπλοκή στα επεισόδια στο Ρέντη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του αστυνομικού). Πιο συγκεκριμένα, υπενθυμίζουμε, ότι ο γνωστός πολιτικός με την ιδιότητα ως γιατρός, ανέφερε, ότι ενδεχομένως θα ήταν προτιμότερο, ο αστυνομικός να φύγει από τη ζωή (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Το σχόλιο της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση για τις δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με τα επεισόδια στο Ρέντη

Μέσα από δύο αναρτήσεις, που έκανε η γνωστή επιχειρηματίας, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη μορφή φωτογραφιών story, θέλησε να πάρει θέση δημοσίως, για όλα αυτά, που έχουν συμβεί με στο Ρέντη, αλλά και στις δηλώσεις του πολιτικού.

«Και επειδή καμία φορά δεν μας αντέχω... Αν δεν ήταν αστυνομικός αυτό το νεότατο παιδί που είχε όλη την ζωή μπροστά του, τι θα είχε γίνει; Θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους; Θα είχε σταματήσει ο χρόνος; Θα τα είχαμε κάνει πουτ@@@; Αλλά βέβαια! Για εμάς δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία. Είμαστε υποκριτές, επιλεκτικά φιλάνθρωποι, δήθεν επαναστάτες... επιεικώς απαράδεκτοι!», έγραψε στο δεύτερο story, που ανάρτησε, ενώ στο πρώτο ήταν μόνο ένας τίτλος ειδήσεων.

κακλαμανης τι ειπε

αστυνομικος ρεντη τι εχει συμβει