«Αν δεν είχα την αστρολογία θα είχα αυτοκτονήσει! Τι έχω κάνει;» - Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη στην επαρχία και το τέλος της υποκριτικής

«Γιατί τόση εμμονή;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αν δεν είχα την αστρολογία θα είχα αυτοκτονήσει! Τι έχω κάνει;» - Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη στην επαρχία και το τέλος της υποκριτικής

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 14/12 στην εκπομπή Mega Καλημέρα με τον ηθοποιό και πλέον αστρολόγο να μιλάει για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή του αλλάζοντας μέχρι και επαγγελματική πορεία.

Ανάμεσα λοιπόν στα πρόσωπα, που είδαμε να κατηγορούνται ανεπίσημα στα πλαίσια του metoo ήταν και ο Παύλος Χαϊκάλης με γυναίκα να αναφέρει, πως δέχθηκε παρενόχληση από εκείνον (δείτε εδώ από που παίρνει δύναμη).

Στη συνέχεια, μέρος του κοινού του - στάθηκε απέναντί του - με τον Παύλο Χαϊκαλη να παίρνει την απόφαση να αφήσει την υποκριτική ζώντας στην επαρχία. Η αστρολογία είναι η σημερινή δουλειά του αποκαλύπτοντας, πως αν δεν υπήρχε στη ζωή του μπορεί και να είχε αυτοκτονήσει.

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για την ενασχόλησή του με την αστρολογία

«Με προσέγγισε γνωστός παραγωγός και για μεγάλο θέατρο και για τηλεόραση. Δε θέλω πια, γιατί αισθάνομαι ότι δε μπορώ να πω κάτι. Τι να φοβηθώ; Πάλεψα στη ζωή μου να μην έχω φοβίες, δεν έχω. Το πλήρωσα πολλές φορές, που λέω την άποψή μου ευθαρσώς.

Το ζητούμενο είναι τι έχω να πω; Πρέπει να αναλύσετε γιατί δεν υπάρχει κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση, δε γελάει ο κόσμος. Πολύ αίμα, γιατί; Κάτι δουλειές, που είναι για δύο μήνες...έχει χάσει ο κόσμος τη μπάλα. Παρακολουθώ ξένη τηλεόραση. Τι να σου πω για το 50 - 50; Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Σήμερα δουλεύουν παιδιά με 300-400 ευρώ για δέκα ώρες.

Η καθημερινότητά μου έχει πολύ διάβασμα, μελέτη για αστρολογικά τα δικά μου, τα γνωστά και ποδήλατο, περπάτημα, παρέες και πολύ διάβασμα. Πριν από καιρό είχα πει ότι η αστρολογία είναι ένα σχέδιο του θεού για τον άνθρωπο για να τον βοηθήσει να εξελιχθεί.

Βγήκε κάποιος και είπε ότι η θρησκεία δεν αναφέρει πουθενά αυτό το πράγμα. Δε μπορώ να κάτσω να εξηγήσω ότι άλλος θεός και άλλο θρησκεία. Έχουμε μπερδέψει τα πράγματα. Ο κόσμος κατακρίνει την αστρολογία χωρίς να την ξέρει, δεν ξέρει το περιεχόμενο της.

Δεν ήταν τυχαίος ο Θαλλής ο Μιλήσιος. Εγώ με ότι πέρασα αγάπη μου αν δεν είχα την αστρολογία θα είχα αυτοκτονήσει. Είχα δει το μέγεθος, αλλά δεν περίμενα αυτή την εμμονή. Είχε βγει ένας συνάδελφός σου, παρουσιαστής...να μη λέμε ονόματα και μίλαγε με μία εμμονή σχετικά με το γιατί πάω να δουλέψω.

Ενάμιση χρόνο εμμονή. Δε θέλω να μιλήσω μαζί του γιατί δε μπορώ να κάνω διάλογο. Το συζήταγα με κόσμο και μου έλεγαν: «Γιατί τόση εμμονή;» Τι έχω κάνει;», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.