«Μήπως να ψάξει πίσω από τις προτάσεις αν κρύβεται κάποιος Λιάγκας;» - Η άγνωστη κίνηση του παρουσιαστή για να βοηθήσει επαγγελματικά τον Παύλο Χαϊκάλη

«Δεν είναι απλός καλλιτέχνης! Θα κριθεί πιο αυστηρά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μήπως να ψάξει πίσω από τις προτάσεις αν κρύβεται κάποιος Λιάγκας;» - Η άγνωστη κίνηση του παρουσιαστή για να βοηθήσει επαγγελματικά τον Παύλο Χαϊκάλη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 14/12 ο Παύλος Χαϊκάλης στο Mega Kαλημέρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να εγκαταλείψει το θέατρο και την υποκριτική, με την αστρολογία να αποτελεί σημερινή εργασία του.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός μετά την άτυπη καταγγελία γυναίκας για παρενόχληση από τον Χαϊκάλη ήταν πολλά τα εμμονικά σχόλια στο πρόσωπό του και ειδικότερα από γνωστό παρουσιαστή - χωρίς να τον κατονομάζει (δείτε εδώ τι είπε).

Μετά τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει θέση από το Πρωινό απαντώντας του:

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Παύλο Χαϊκάλη

«Για να πιαστώ από το τελευταίο που λέει, ότι αυτά που ακούσαμε, είναι παρωνυχίδα, αλλά αν υπάρχουν άλλα σημαντικότερα που δεν έχουν καταγγελθεί κακώς, τι να κάνουμε; Να παραγραφούν και οι παρωνυχίδες επειδή κάποιες άλλες γυναίκες έχουν φάει περισσότερο ξύλο αλλά δε βγήκαν να το πουν; Τι να κάνουμε τώρα; Επειδή κάποιες έφαγαν περισσότερο και δεν το είπαν δεν πρέπει να το πουν; Η πρέπει να δώσουμε άφησε σε αυτούς που τα έκαναν; Τι λογική είναι αυτή;

Ο κύριος Χαϊκάλης είναι από την πολύ κλασσική περίπτωση ανθρώπου, που έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του ξεκάθαρα. Διότι δεν έκανε κάτι, που να τείνει στη σφαίρα του παραβατικού, είτε ποινικά, είτε οτιδήποτε άλλο. Έκανε κάποιες πράξεις, πίεσε κάποιες γυναίκες με έναν τρόπο, ηθικά απαράδεκτες...Είπε μια συγγνώμη με κάποιον τρόπο, το δικαιολόγησε άκομψα κλπ. Ο ομιλών σε ό, τι με αφορά δεν ξέρω αν το λέει για εμένα αλλά σε ότι με αφορά πολλές φορές έχω πει ότι πρέπει να γυρίσεις στο θέατρο και ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός.

Και παρ' ότι δεν το ξέρει να ψάξει να δει μήπως πίσω από τις προτάσεις που το έγιναν κρύβεται και κάποιος Λιάγκας; Μήπως σε κάποιους παραγωγούς, που του έκαναν προτάσεις μέσα στο χειμώνα κρύβεται κάποιος Λιάγκας και του είπε είναι καλός, παρ' τον να παίξει στο θέατρο.

Και συμφωνώ ότι λείπει η καλή κωμωδία. Από την άλλη το ότι δεν πήγε καλά η παράσταση του στη Κύπρο δε στοχοποιήθηκε από κανέναν δημοσιογράφο. Ήταν απόφασή του να πάει να δουλέψει σε μια συγκεκριμένη δουλειά, με μια συγκεκριμένη αισθητική, με ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο δεν ξέρω αν ταιριάζει σε αυτό που είναι ο Χαϊκάλης.

Δεν είναι ότι ο κόσμος του έστρεψε την πλάτη επειδή τον τιμώρησε για το metoo. Όχι δεν του άρεσε αυτό το οποίο πραγματικά πήγαν να παρουσιάσουν. Οι ίδιοι έλεγαν ότι είναι γεμάτοι και ότι εμείς κάνουμε κακό και λέμε ψέματα και βγαίναν οι ίδιοι και έλεγαν 7 άτομα.

Γιατί προσπαθούν πάντα να βρουν έναν εχθρό όταν ο εχθρός είναι τις περισσότερες φορές ο ίδιος ο εαυτός μας και ο κόσμος που μας κρίνει καθημερινά. Δεν φταίει ο τάδε παρουσιαστής - που μπορεί να είναι και καλός και κακός - και κάνει λάθος εδώ. Να τα βάλει με άλλους ο κύριος Χαϊκάλης και όχι με εκείνους που μπορεί να είναι πιο κοντά σε αυτόν.

Πρέπει να καταλάβει ότι καλώς ή κακώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, να σώσει την πατρίδα. Άρα καλώς ή κακώς θα κριθεί και πιο αυστηρά. Δεν είναι απλός καλλιτέχνης. Δε μπορεί να είναι όλοι τα ίδια. Για να το κλείσω μακάρι να επιστρέψει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.