«Η μαμά σας δεν σας έχει μάθει τα βασικά; Βουλώστε το, προς στιγμήν μιλάω εγώ!» - Ο Βαλλιανάτος "άδειασε" δημόσια τον Ανδρέα Καραγιάννη

«Σκίστε τα πτυχία σας και σκεφτείτε να ξαναβγείτε όταν θα μιλάμε μαζί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η μαμά σας δεν σας έχει μάθει τα βασικά; Βουλώστε το, προς στιγμήν μιλάω εγώ!» - Ο Βαλλιανάτος

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 14/12, ήταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος μίλησε για το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο, εφόσον πρόκειται να ψηφιστεί σχετικό νομοσχέδιο.

Σε ζωντανή σύνδεση βγήκε και ο δημοσιογράφος του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος είναι αντίθετος όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα και πριν από λίγες ημέρες τσακώθηκε ξανά με τον ίδιο στο Πρωινό, με τον πρώτο να του λέει: «θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα» (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι δύο άνδρες, λοιπόν, παίρνοντας ως αφορμή την συνέντευξη της Ιωάννας Παππά, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έχω στο περιβάλλον μου ανθρώπους ομοφυλόφιλους που έχουν μπει στη διαδικασία να αποκτήσουν παιδί μέσω τεκνοθεσίας. Για μένα, το σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη. Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα, θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες το παιδί, γιατί η κοινωνία δεν είναι ιδανική, αλλά από το σπίτι θέλει στήριξη, πολύ διάλογο και ενημέρωση» και ένας δεύτερος γύρος έντονης αντιπαράθεσης ξεκίνησε.

Οι φωνές του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στον Ανδρέα Καραγιάννη στο Super Κατερίνα

«Στα τόσα χρόνια που είμαι στο κουρμπέτι αυτά τα πράγματα έχουν αλλάξει και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις εκπομπές που μας δίνουν την δυνατότητα να μιλήσουμε, γιατί άλλες εκπομπές που θεωρούνται βαρύγδουπες δεν μας την δίνουν ποτέ. Θα ήθελα να πω στον Ανδρέα Καραγιάννη ότι, πέρα από το θέμα της ισότητας, αν μελετούσε νομικά το θέμα της ασφάλισης και της κληρονομιάς της σύνταξης της ασφάλισης, τότε θα ξέρατε, επειδή είστε αδιάβαστος και θρασής, ότι στο θέμα της ασφάλισης δεν κληρονομεί αυτός που έχει συμφωνώ συμβίωσης. Ξαναδιαβάστε τα βιβλία, σκίστε τα πτυχία σας και σκεφτείτε να ξαναβγείτε όταν θα μιλάμε μαζί», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με τον Ανδρέα Καραγιάννη να απαντά: «Οι δημοσκοπήσεις σας διαψεύδουν. Τώρα επιτίθεστε σε όλο τον κόσμο».

Τότε ο ίδιος ξέσπασε και επειδή δεν τον άφησε να ολοκληρώσει, φώναξε: «Μη μιλάτε πάνω μου. Θα σας παρακαλούσα να μην μιλάτε πάνω μου, η μαμά σας δεν σας έχει μάθει τα βασικά; Βουλώστε το προς στιγμήν μιλάω εγώ. Μην κάνετε παράσιτα. Προσπαθώ να μη σας βάλω στη θέσης σας, αλλά με κλωτσάτε από κάτω. Συμμαζευτείτε λίγο να μιλήσουμε όλοι. Θα έχετε τον λόγο και εσείς».

«Παρακαλώ, δεν μου αρέσει να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις», δήλωσε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.