Αγνώριστος από την πολλή γυμναστική - Σκέτη ''κόλαση'' το ημίγυμνο κορμί του Άγγελου Λάτσιου

Έχει αλλάξει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Πολλές οι αλλαγές που παρατηρούνται τελευταία στη ζωή του Άγγελου Λάτσιου, καθώς εκτός από τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, παράλληλα βλέπουμε ο νεαρός να έχει αρχίσει εντατικά το γυμναστήριο και τις προπονήσεις.

Μέσα από φωτογραφίες, που ο ίδιος δημοσιεύει στο instagram βλέπουμε να έχει αποκτήσει πιο μυώδες και γραμμωμένο σώμα από ποτέ κάτι, που του πηγαίνει καθώς είναι ψηλός και έτσι αναδεικνύεται καλύτερα το κορμί του.

Η αλλαγή στο σώμα του Άγγελου Λάτσιου

Περισσότερα για τα προσωπικά του Άγγελου Λάτσιου δε γνωρίζουμε παρά μόνο για τον χωρισμό του από τη Γαία Μερκούρη με την οποία ήταν για καιρό μαζί και αχώριστοι (δείτε εδώ πως επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους).

Λάτσιος - σώμα

Άγγελος Λάτσιος γυμναστήριο

Οι εξελίξεις στα προσωπικά του

Η σχέση τους συζητήθηκε αρκετά ενώ ο χωρισμός τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη μετά από σχεδόν δυο χρόνια μαζί αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Εκείνη, όπως φαίνεται μέσα από τα προφίλ της στα socia media το έχει ρίξει στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό) ενώ εκείνος όντας όχι και τόσο ενεργός - πια - χρήστης, αφήνει ένα μυστήριο να πλανάται γύρω από την προσωπική του ζωή ή μάλλον... πλανιόταν ένα μυστήριο, μέχρι πριν λίγες ώρες που έκανε την πρώτη του ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο.

Με αφορμή τον εορτασμό του Χαλοουίν το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν αρκετά πάρτι και σε ένα από αυτά ήταν κι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τη νέα του κοπέλα.

Τα στοιχεία αυτής παραμένουν κρυφά, αφού ο Άγγελος όχι μόνο δεν την έκανε tag στο story που ανέβασε μαζί της αλλά της έκρυψε και το πρόσωπο με ένα emoji φιλάκι αφήνοντας την φαντασία όλων να οργιάζει για την ταυτότητά της.

undefined

Instagram

Το μόνο που ξέρουμε, εμείς, βέβαια είναι πως όλα μαθαίνονται με τον καιρό...