Σχεδόν δύο χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Νάτση - Η αποκάλυψη της Διονυσίας Γεωργιάδου για την προσωπική της ζωή

«Θα σου φέρει κάτι καινούριο, έτσι πάει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σχεδόν δύο χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Νάτση - Η αποκάλυψη της Διονυσίας Γεωργιάδου για την προσωπική της ζωή

Νέες δηλώσεις παραχώρησε η Διονυσία Γεωργιάδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 14/12 σχεδόν δύο χρόνια μετά από τη μοιραία ημέρα που τότε σύντροφός της, Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Η Διονυσία έχει περάσει από όλα τα στάδια του πένθους με την απώλεια να είναι μεγάλη για εκείνη μιας και η σχέση της με τον ηθοποιό ήταν σε πολύ κομβικό σημείο με το ζευγάρι να είναι έτοιμο - τότε - να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Σήμερα δύο χρόνια σχεδόν από την ημέρα του θανάτου του Πάνου Νάτση η Διονυσία Γεωργιάδη δήλωσε πως νιώθει έτοιμη να γνωρίσει έναν νέο άνθρωπο και να προχωρήσει σε μία νέα σχέση (δείτε εδώ την ανάρτησή της για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του).

Οι δηλώσεις της Διονυσίας Γεωργιάδου για την προσωπική της ζωή

«Λογικά, νομίζω ότι είμαι έτοιμη για μία νέα σχέση. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιον απλά κάποια στιγμή η ροή των πραγμάτων θα σου φέρει κάτι καινούριο έτσι πάει η ζωή. Πιστεύω ότι άμα έρθει θα το βγάλω πανό», είπε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Η απόφασή της για τη μητρότητα

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα, τα υπόλοιπα είναι όπως τα βλέπει ο καθένας. Εγώ δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ντυθώ «τούρτα», δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Είμαι πολύ πιο εναλλακτικός τύπος ούτως ή άλλως. Το μητρικό ένστικτο κάνει κύκλους σε μένα, τώρα κοιμάται βαθιά» είπε αρχικά.

Για το αν θα αποκτούσε παιδιά για να τα μεγαλώσει μόνη της, απάντησε: «Το θεωρώ πολύ εγωιστικό, το έχω σκεφτεί. Τώρα είμαι στο όχι. Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας, παρά με το ζόρι και εκβιαστικά να προσπαθήσεις να διαιωνίσεις το DNA σου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί», είχε πει η Διονυσία Γεωργιάδου στο Super Κατερίνα.