«Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία! Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε;» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας για τα ρεπορτάζ γύρω από το πρόσωπο της Ναταλί Κάκκαβα

«Όλες οι εκπομπές θεωρούμε την ανάγκη να ασχοληθούμε για 10 λεπτά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία! Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε;» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας για τα ρεπορτάζ γύρω από το πρόσωπο της Ναταλί Κάκκαβα

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό γύρω από την εκπομπή που αποφάσισε το OPEN να εντάξει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου μετά την "μετακόμιση" της Ελένης Τσολάκη στην καθημερινή ζώνη. Όλα έδειχναν πως η τριάδα του Καλοκαίρι Yes θα συνέχιζε στο ίδιο concept, ωστόσο αργότερα έγινε γνωστό πως η εκπομπή που θα βγει στον αέρα θα είναι γυναικεία υπόθεση, διότι ο Τριαντάφυλλος είχε πολλές άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις να τον περιμένουν και δεν μπορούσε να ενταχθεί στο δυναμικό ξανά.

Η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη όμως παρέμειναν ως τα βασικά πρόσωπα. Έγινε μεγάλος ντόρος όταν έπεσε και το όνομα της Ναταλί Κάκκαβα στο τραπέζι, με την πρώτη να κάνει πολύ αιχμηρές δηλώσεις για εκείνη θεωρώντας πως θα θέλει να είναι η κεντρική παρουσιάστρια (δείτε εδώ τις χειμαρρώδεις δηλώσεις της).

Παρόλα αυτά, αφού πέρασε λίγος καιρός, φαίνεται πως οι δυο γυναίκες τα βρήκαν και αποφασίστηκε να προχωρήσουν το project, κάνοντας δηλώσεις όλες μαζί στις κάμερες για τη νέα τους αρχή (δείτε εδώ). Η συμφωνία όμως, δεν έκλεισε ποτέ και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα που προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Πέμπτη 14/12, ήρθε νέα ρήξη στη σχέση της τραγουδίστριας με την δημοσιογράφο.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως η Ναταλί Κάκκαβα έχει αυξημένες υποχρεώσεις ως δημοτική σύμβουλος στον δήμο Σαρωνικού δείχνει πως τελικά θα μείνει εκτός.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή "φάντασμα" με την Ναταλί Κάκκαβα

«Η Ναταλί Κάκκαβα είναι εκτός. Δεν θα είναι στο πρωινό του Σ/Κ. Δύο φορές που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με την Μαριάντα Πιερίδη, την πρώτη φορά στα γραφεία του OPEN και τη δεύτερη φορά στο opening που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο μαγαζί που εμφανίζεται, η Μαριάντα πέρασε από μπροστά της και δεν της μίλησε, δεν αντάλλαξαν ούτε καλημέρα. Χαιρέτησε όλους τους υπόλοιπους», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: «Δεν κατηγορώ τους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλά για να καταλάβετε λίγο το φαιδρόν του πράγματος. Μιλάμε όλοι μισό χρόνο για μία εκπομπή, που δεν την έχουμε δει και πολύ πιθανόν να μην τη δούμε και ποτέ και κάθε εβδομάδα βάζουμε και μία σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει και ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει καν! Οι άνθρωποι αυτοί δεν αμείβονται και κάθε μέρα λέμε για έναν άλλο. Μισό χρόνο! Με μία εκπομπή φάντασμα! Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές με μία εκπομπή φάντασμα μισό χρόνο. Αυτό είναι ανωμαλία! Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία. Ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει, αντί να ασχολούμαστε με πράγματα που υπάρχουν. Όλες οι εκπομπές θεωρούμε την ανάγκη να ασχοληθούμε για 10 λεπτά με μία εκπομπή που δεν υπάρχει. Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε; Και τώρα εσύ έχεις κάνει ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα πάρουν τη θέση της Κάκκαβα σε μία εκπομπή που δεν υπάρχει».

Και η αλήθεια είναι πως ο Γρηγόρης Μπάκας είχε την απάντηση για τα ονόματα που συζητούν για την θέση της και πρόκειται για την Μάρα Μεϊμαρίδη και την Χρυσηίδα Δημουλίδου.