«Αν σου πω τι άκουσα, άστο καλύτερα!» - "Έμεινε" η Ελένη Μενεγάκη με την δήλωση τηλεθεάτριας στον αέρα του MEGA

Δεν πίστευε στα αυτιά της... και καλά έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν σου πω τι άκουσα, άστο καλύτερα!» -

Την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη ήταν έτοιμη να κάνει το δώρο της σε έναν τυχερό τηλεθεατή της "Ελένης" του MEGA το μεσημέρι της Πέμπτης 14/12, μία ατάκα της γυναίκας που τελικά βγήκε στον αέρα για να ακούσει τι θα κερδίσει, την άφησε άναυδη.

Η τηλεθεάτρια δήλωσε από ποιο μέρος τηλεφωνούσε, ωστόσο ο τρόπος που το είπε μπέρδεψε την παρουσιάστρια και το μυαλό της πήγε αλλού. Αμέσως την ρώτησε ξανά τι είπε και δήλωσε πως μάλλον δεν είναι η μόνη που σκέφτηκε πονηρά αφού έπεσαν πολλά γέλια στο πλατό.

Δείτε επίσης: «Και νόμιζα ότι ήμασταν και φίλοι! Βρε τι ακούω και φουντώνω...» - Σε δύσκολη θέση η Ελένη Μενεγάκη με την δήλωση του Χασαπόπουλου

Η τηλεθεάτρια που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

  • Ελένη Μενεγάκη: Πώς σε λένε;
  • Τηλεθεάτρια: Ελένη και εμένα!
  • Ελένη Μενεγάκη: Ελένη, Ελενίτσα…
  • Τηλεθεάτρια: …και τηλεφωνώ από την Τριπολάρα!
  • Ελένη Μενεγάκη: Τώρα, αν σου πω τι άκουσα, άστο καλύτερα. Αλλά μάλλον και άλλοι άκουσαν το ίδιο, γιατί γελάνε όλοι.
  • Τηλεθεάτρια: Από την Τρίπολη τηλεφωνώ.
  • Ελένη Μενεγάκη: Πες μου πώς το είπες. Πριν τι μου είπες;
  • Τηλεθεάτρια: Τριπολάρα!
  • Ελένη Μενεγάκη: Γι’ αυτό άκουσα άλλ’ αντ’ άλλα εγώ και η υπόλοιπη παρέα μου.

Μενεγάκη τηλεφώνημα τηλεθεάτρια

Το σχόλιο που την έβγαλε κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα της

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στον αέρα του MEGA κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Ελένη" πριν από μερικές ημέρες, που έβγαλε την παρουσιάστρια κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα της. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη συζητούσε με τηλεθεάτριά της, μία ατάκα για την ηλικία της την έκανε να βγάλει το σακάκι της, να το πετάξει να ζητήσει αμέσως να περάσουν σε διαφημίσεις.

«Αυτή η ζέστη είναι απίστευτη εδώ, έχουμε και τουρισμό πάρα πολύ! Κολυμπάνε πολλοί κιόλας, βεβαίως», εξομολογήθηκε αρχικά η τηλεθεάτρια, με την παρουσιάστρια να την ρωτά: «Εσύ μπαίνεις; Γιατί ακούω να μιλάς για τους άλλους;» και η ίδια της απάντησε: «Είμαι λίγο γιαγιούλα εγώ και δεν...».

Δείτε επίσης: «Μαρία μου, Μαρία μου...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τους γιους της Μπακοδήμου και η αναφορά στην "πιο περιζήτητη πεθερά"

Τότε είναι η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη έγινε έξαλλη, στο πλαίσιο της πλάκας και επέμεινε να μάθει: «Βρε, άσε τα γιαγιούλα τώρα... Θα μου πεις καμιά ηλικία και θα πέσω λιπόθυμη» και η τηλεθεάτρια της δήλωσε: «50 είμαι». «Ε, όχι και γιαγιούλα! Ε, όχι! Διαφημίσεις!», φώναξε τότε η οικοδέσποινα του Μεγάλου Καναλιού, πετώντας το μπλέιζερ της, με τα μικρόφωνα να φεύγουν από την θέση τους.

Μενεγάκη σοκ ηλικία

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη είναι 54 ετών και, μάλιστα, τα έκλεισε πριν από λίγες ημέρες.