«Πολλές φορές επειδή στα νεαρά παιδιά βράζει το αίμα τους, μπορεί να...» - Θερμή η υποστήριξη του Αντώνη Ρέμου στον Light

«Δε ξέρω αν είμαι στην κορυφή ή όχι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πολλές φορές επειδή στα νεαρά παιδιά βράζει το αίμα τους, μπορεί να...» - Θερμή η υποστήριξη του Αντώνη Ρέμου στον Light

Δηλώσεις στην κάμερα Fay's Time, παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 14/12. Ο τραγουδιστής μίλησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη και την πορεία της καριέρας του ενώ αναφέρθηκε και στον Light.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ο Αντώνης Ρέμος είχε τοποθετηθεί σχετικά με την κόντρα του γνωστού τράπερ και του Ανδρέας Μικρούτσικου. «Δεν ήταν τίποτα, όλα τα παιδιά έχουν ανησυχίες σε αυτή την ηλικία. Μην ξεχνάμε ότι είναι 28 ετών και το αίμα του βράζει, θέλει να μαθαίνει και να λέει την άποψή του...» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του).

Όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τον Light

«Η Θεσσαλονίκη είναι ο τόπος καταγωγής μου και από αυτή έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Κάθε φορά που έρχομαι στη Θεσσαλονίκη αισθάνομαι κομμάτι αυτής της πόλης…» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος

«Δε ξέρω αν είμαι στην κορυφή ή όχι, αυτό που ξέρω είναι ότι προσπαθώ να είμαι πάντα alert και έντιμος απέναντι στην αγάπη και την αποδοχή του κόσμου. Οι καριέρες δεν είναι αγώνες ταχύτητες, αλλά μαραθώνιοι. Πιστεύω ότι έχω ακόμα δρόμο. Έχω ακόμη πολλά πράγματα να δοκιμάσω και πολλούς ανθρώπους να γνωρίσω»

«Σε δυο εβδομάδες τελειώνουμε από το Fame Story. Ήταν μια χαρά, είμαστε μια ωραία παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη, τον Γιώργο Αρσενάκο, την Ελένη Φουρέιρα και τον Light. Ο Light είναι ένα νεαρό παιδί και πολλές φορές επειδή στα νεαρά παιδιά βράζει το αίμα τους, μπορεί να δημιουργούνται κάποιες λάθος εντυπώσεις» πρόσεθσε σε άλλο σημείο.

«Προσωπικά στον Light βλέπω ένα παιδί με ωραία συναισθήματα, αλλά το στυλ του είναι πιο aggressive, είναι αυτό το στυλ που ακολουθούν με τη μουσική που πρέπει να είναι λίγο πιο αφοριστικό και επιθετικό. Στο βαθμό βεβια που αυτό το πράγμα να μη γίνεται επικίνδυνο. Εγώ είπα στον Light να προσέχει γιατί κάθε άποψη μπορεί να έχει και ένα τίμημα» είπε ο τραγουδιστής για τον Light.

Δείτε εδώ το βίντεο: