«Κάποιους παίκτες που θεωρούσα φίλους ήταν "φίδια"...» - Το "συγγνώμη" του Γιώργου Ασημακόπουλου σε παίκτη του Survivor

Ήμασταν σαν τον σκύλο με τη γάτα.

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Κάποιους παίκτες που θεωρούσα φίλους ήταν

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, βρέθηκε ο Γιώργος Αημακόπουλος το πρωί της Πέμπτης 14/12. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για τη σχέση που έχει τώρα με τον Τριαντάφυλλο παρά τους τσακωμούς που μπορεί να είχαν μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα ζήτησε δημόσια συγγνώμη και παράλληλα "έριξε" τις σπόντες του για άλλους παίκτες τους οποίους θεωρούσε φίλους αλλά τελικά όπως είπε ο ίδιος ήταν "φίδια". Ωστόσο σε προηγούμενες δηλώσεις του στην εκπομπή Happy Day, είχε αναφερθεί στη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor 2024 (δείτε εδώ τι είχε πει).

Το δημόσιο συγγνώμη του Ασημακόπουλο στον Τριαντάφυλλο

«Το μόνο που έχω μετανιώσει πραγματικά είναι o τσακωμός με τον Τριαντάφυλλο. Εμείς με τον Τριαντάφυλλο ήμασταν σαν τον σκύλο με τη γάτα. Στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ καλά μετά κάποια στιγμή κάτι έγινε με κάποιους νέους παίκτες που είχαν έρθει στο παιχνίδι. Μου θόλωσαν λίγο τα νερά. Διαφορετικά εγώ δεν είχα κάτι με τον Τριαντάφυλλο. Το παραδέχομαι, για αυτό αν άλλαζα κάτι θα ήταν αυτό» είπε αρχικά.

«Λάθη γίνονται, το θέμα είναι να είσαι μπροστά και να ζητάς συγνώμη. Τώρα με τον Τριαντάφυλλο έχω πάει παρά πολλές φορές στο μαγαζί τον στηρίζω, έχει έρθει και στο μαγαζί μου έχει ψωνίσει. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι τυπάρα. Και θεωρώ κάποιους παίκτες που θεωρούσα φίλους ήταν "φίδια"» πρόσθεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η πρόταση που απέρριψε

«Ναι, μου έκαναν πρόταση για το I' m a Celebrity, get me out of here, αλλά με βρίσκουν ένα ταλαιπωρημένο παιδί που τρέχω με τόσες υποχρεώσεις. Δεν θα έλεγα όχι απλά τη χρονική αυτή στιγμή είναι τόσο πιεσμένο το πρόγραμμά μου που πραγματικά δεν θα ήθελα να σκεφτώ ότι θα είμαι ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τρίτη φορά. Να κάνω λίγο διακοπή θα έλεγα. Είχαμε συζητήσει για χρήματα, θα μπορούσα να ανταπεξέλθω με τις κατσαρίδες και τα φίδια», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar.