«Όσο βαρετή μου φαινόταν στο παιχνίδι, τόσο πολύ βαριέμαι κι εγώ να...» - Η αιχμήρη απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στη Μαίη Εμμανουηλίδου

«Σε εμένα αναφερόταν;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όσο βαρετή μου φαινόταν στο παιχνίδι, τόσο πολύ βαριέμαι κι εγώ να...» - Η αιχμήρη απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στη Μαίη Εμμανουηλίδου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, παραχώησε η Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία εξέφρασε το παράπονο της για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και το γεγονός ότι την αποκάλεσε "διάφανη" και ότι δεν έχει κανένα ρόλο μέσα στο Survivor (δείτε εδώ ποιος πάικτης "πετάει" για Άγιο Δομίνικο).

Οι δηλώσεις αυτές προβλήθηκαν στην εκπομπή το πρωί της Πέμπτης 14/12, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να απαντά με τον δικό του τρόπο στην πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης.

Η απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στη Μαίη Εμμανουηλίδου

«Άκουσα τις προάλλες στο "Πρωινό Σου Σου" έναν κύριο που αναφέρθηκε στο όνομά μου και είπε ότι είμαι διάφανη ότι "να μπει η Μαίη να κάνει τι;". Με θλίβει λίγο αυτό το γεγονός, γιατί στο δρόμο με σταματάνε και μου μιλάνε για το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου, με τα οποία έφτασα στον ημιτελικό. Έφτασα στο Γαλάτσι στους 4» ανέφερε η Μαίη Εμμανουηλίδου

«Σε εμένα αναφερόταν; Ένας κύριος, είπε. Και να μην ξέρει ποιος είμαι, είχε έρθει στην εκπομπή που συμμετείχα, τη χρονιά που είχε πάει στο Survivor, 3-4 φορές, ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι. Όσο βαρετή μου φαινόταν στο παιχνίδι, τόσο πολύ βαριέμαι κι εγώ να σχολιάσω τη Μαίη. Βαριέμαι, πλήττω! Απαντώ με τον τρόπο μου στη Μαίη» απάντησε από την πλευρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του για την κόντρα Αποστολόπουλου - Κονδυλάτου

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν "μασάει" ποτέ τα λόγια του και εκφράζει πανατα την άποψη του για θέματα της επικαιρότητας. Στην ίδια εκπομπή στις 23/12, είχε αναφερθεί στην κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Αποστολόπουλο και στον Περικλή Κονδυλάτο.

«Σίγουρα ξεκινάει από ένα λάθος του Νίκου Αποστολόπουλου, γιατί αφορά σε ένα πρόσωπο που δεν είναι εν ζωή, οπότε δεν μπορεί να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα. Από ‘κει και πέρα όμως αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στον Περικλή Κονδυλάτο να λέει αυτά τα αδιανόητα για τον Νίκο Αποστολόπουλο.», είπε αρχικά.

«Για την ιστορία να πούμε ότι ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι από αυτούς που έχουν κάνει πραγματικά τεράστια καριέρα στο εξωτερικό και μάλιστα σε εποχές που ο Περικλής να μην είχε καν γεννηθεί. Είναι ένα άλλου είδους επαγγελματικό age-shaming» πρόσθεσε.

«Να τον υπερασπίζεται με ύβρεις; Ότι είναι στα αζήτητα και ότι κάνει την κατίνα; Αυτα είναι ύβρεις» ανέφερε.

«Εμένα, πάντως, οι αρχές μου λένε ότι ακόμη κι αν κάποιος είναι στα αζήτητα, που ο Νίκος κάθε άλλο παρά στα αζήτητα είναι, δεν το λες. Αυτό με τη σχέση του Ζούλια με τον Κονδυλάτο ήταν φάουλ όμως, όταν όμως ακούς τόσο βαριά λόγια, αντιδράς κι εσύ. Το ένα φέρνει το άλλο, είναι δράση-αντίδραση»

«Προσωπικά θα μου επιτρέψετε, έχω ακούσει την κουβέντα «τίποτα». Ήμουν κι εγώ έτοιμος να απαντήσω πολύ άσχημα σε μία γνωστή κόντρα με τον Γιάννη Ζουγανέλη, όμως εκεί λειτούργησε η ηλικία και αντέδρασα με άλλον τρόπο. Δεν θέλει πολύ για να παρασυρθείς» είπε καταλήγοντας.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις: