«Την Πρωτοχρονιά μπήκα κάτω από το τραπέζι με την κολλητή μου και φάγαμε 12 σταφύλια για να...» - Η επική ατάκα της Emilia Vodos

Δεν φαντάζεστε τι έκανε!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε η Emilia Vodos, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 14/12. Η γνωστή Influencer, μίλησε για το έθιμο που τήρησε την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να παντρευτεί, ωστόσο δεν είδε κάποιο αποτέλεσμα όπως είπε η ίδια.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπή Breakfast@Star μίλησε για τα φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια της στον Άγιο Δομίνικο απ' όπου και επέστρεψε πριν από λίγο καιρό. «Είναι πάρα πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα, που έχω χωρίσει με τον πρώην σύντροφο μου. Ακόμα αφήνω χρόνο στον εαυτό μου. Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε, αλλά όχι με Έλληνα! Με έναν άλλο παίκτη, όπου και εκείνοι ήταν all stars σε ένα άλλο τηλεπαιχνίδι, πέρασα πολύ ωραία! Έχουμε κρατήσει επικοινωνία, με περιμένει να πάω και στο Μεξικό, αλλά θα δούμε...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Οι δηλώσεις της Emilia Vodos

«Θες να σου πω τι έκανα πέρσι την Πρωτοχρονιά; Μπήκα κάτω από το τραπέζι μαζί με την κολλητή μου και φάγαμε 12 σταφύλια για να παντρευτώ. Όχι μόνο δεν παντρεύτηκα, αλλά χώρισα κιόλας», είπε η Emilia Vodos.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της Emilia Vodos για την προσωπική της ζωή

Πριν απο λίγο καιρό είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, και μίλησε για την εμπειρία της σε αυτό, αποκαλύπτοντας και τον λόγο που αποφάσισε να παρευρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ενώ απάντησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι χάλια. Πήγα στο Celebrity για να ξεπεράσω τον χωρισμό μου. Μπορώ να πω ότι αφού γύρισα πίσω, ένιωσα ότι έχει φύγει ο πόνος λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια εξήγησε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις για το Just the 2 of Us, όμως της έχουν γίνει προτάσεις και για διάφορα ακόμη project, χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει κάποια συμφωνία ακόμα.

Emilia Vodos