«Τότε είπα ότι θα την παντρευτώ...» - Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Είμαστε πέντε χρόνια μαζί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Τότε είπα ότι θα την παντρευτώ...» - Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στην κουζίνα της εκπομπής Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη δική σου, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 14/12, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο νικητής του Survivor, προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση για τη σύντροφό του.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο 33χρονος πλέον επιχειρηματίας έσβησε μια τούρτα - υπερπαραγωγή, ενώ δεν άφησε από την αγκαλιά του την αγαπημένη του. Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τις στιγμές αυτές , μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη ξεχωριστή ημέρα. Το πάρτι-έκπληξη διοργάνωσε για τον αγαπημένο της η πρώην παίκτρια του Survivor η μαζί με τους φίλους του (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Όταν άνοιξα το πρώτο μαγαζί μου, δούλευε στη διπλανή καφετέρια. Την πρώτη μέρα που μπήκα στο μαγαζί για να ξεκινήσουμε τις εργασίες, μου έφερε τον καφέ μου και την είδα, από τότε είπα ότι θα την παντρευτώ» αποκάλυψε ο Σάκης Κατσούλης.

«Έτρεξα! Υπέκυψα μετά από 6 μήνες» απάντησε η Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε ερώτηση για το ποια ήταν η αντίδρασή της.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση τους για τον επικείμενο γάμο τους

Πριν από λίγο καιρό η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη στους δρόμους της Αθήνας. Οι δυο τους, λοιπόν, παραχώρησαν μερικές δηλώσεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή και τα σχέδιά τους για γάμο.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, το μέλλον θα δείξει, αλλά είμαστε πολύ καλά, αυτό κοιτάμε πάνω απ’ όλα. Θα δείτε γάμο κάποια στιγμή, έχουμε εκτεθεί», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Για το ενδεχόμενο της εμφάνισής τους σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν είναι ο σκοπός μας η τηλεόραση. Αν προκύψει κάτι, με μεγάλη χαρά», ενώ για την συμμετοχή τους σε άλλο ένα Survivor, επισήμανε: «Μου αρέσει το project, αλλά υπάρχουν και δουλειές πίσω. Παρόλα αυτά, εάν ποτέ μας γίνει πρόταση θα το σκεφτούμε πολύ καλά».