«Μαζί γράφουμε τις ιστορίες...» - Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη αγκαλιά με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο πάρτι γενεθλίων του

Δείτε την αναρτησή του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: sakiskats
Instagram: sakiskats

Τα γενέθλιά του γιόρτασε με ένα πάρτι ο Σάκης Κατσούλης. Ο 33χρονος πλέον επιχειρηματίας έσβησε μια τούρτα - υπερπαραγωγή, ενώ δεν άφησε από την αγκαλιά του την αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ανάρτηση με την εντυπωσιακή τούρτα του Σάκη Κατσούλη

Τις στιγμές με τη συντρόφου του αλλά και τους φίλους του, μοιράστηκε, την Κυριακή 19/11, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη ξεχωριστή ημέρα. Το πάρτι-έκπληξη διοργάνωσε για τον αγαπημένο της η πρώην παίκτρια του Survivor η μαζί με τους φίλους του.

Δείτε επίσης: Πεταμένα τα 20ευρα στο νέο αμάξι του Σάκη Κατσούλη: «Αγάπη μου, πλούσιους φίλους έχεις;» - Με ηλιοροφή και μαύρα δερμάτινα καθίσματα

«Δεν είναι τα χρόνια που περνάνε, είναι οι αναμνήσεις που δημιουργείς μέσα σ’ αυτά! Είναι το πάρτι έκπληξη για τα 33α γενέθλιά μου. Ξεκινώντας από την υπέροχη έκπληξη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, να σας ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά που ήσασταν όλοι εκεί και μου κάνατε την ωραιότερη έκπληξη της ζωής μου!! Μαζί γράφουμε τις ιστορίες, μαζί δημιουργούμε εικόνες και αναμνήσεις» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του:

Survivors in love: Σάκης και Μαριαλένα αποκαλύπτουν στο YOU

Ο γάμος και το πρώτο τους παιδί: Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλούν αποκλειστικά στο YOU μετά τη νίκη τους στο Survivor All Star

Το ζευγάρι είχε μιλήσει αποκλειστικά στο YOU και στον Γιώργο Κακογιάννη (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Για ποιο λόγο είπατε «ναι» για δεύτερη φορά στο Survivor;

Σάκης: Το Survivor για μένα ήταν ένα όνειρο, ειδικά από θέμα αγωνισμάτων. Τη δεύτερη φορά πήρα ένα μεγάλο ρίσκο, γιατί είχα ήδη ένα τίτλο και η αποτυχία θα ήταν πολύ άσχημο συναίσθημα, παρόλα αυτά δεν θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη στο πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή και σε όλους εκείνους που με στήριξαν το 2021.

Μαριαλένα: Αγαπάω αυτό το πρόγραμμα γιατί με ανέδειξε, άρα όταν μας έγινε η πρόταση για το All Star, τη θεώρησα πολύ τιμητική. Το σκεφτήκαμε αρκετά, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις, και φοβηθήκαμε στην ιδέα να περάσουμε πάλι τις ίδιες δυσκολίες παρ' όλα αυτά ήταν ένας καινούργιος στόχος για εμάς και γι' αυτό πήραμε από κοινού την απόφαση να συμμετέχουμε στο Survivor All Star.

Φτάσατε στα όριά σας;

Σ: Οι δύο πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι, επειδή ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες με την Μαριαλένα και με βάραινε αυτό. Παρ' όλα αυτά η στήριξή της στους αγώνες και το γεγονός ότι μου έλεγε: «Κάνε υπομονή, θα αλλάξουν τα πράγματα», με κράτησε εκεί.

Μ: Έφτασα πολλές φορές στα όριά μου στον Άγιο Δομίνικο και νομίζω ότι φάνηκε αυτό, γιατί δεν κρύβω τα συναισθήματά μου. Το Survivor γενικά πιστεύω πως είναι ένα κοινωνικό πείραμα που φτάνει τον άνθρωπο στα όριά του, όχι μόνο λόγω της πείνας, αλλά παίζει τρομερό ρόλο και το ψυχολογικό κομμάτι: Από τη μία σου λείπει η οικογένειά σου και από την άλλη πρέπει να συνεργαστείς με ξένους ανθρώπους που ενδεχομένως να θέλουν να πάρουν κάτι από σένα, οπότε κάνεις δεύτερες σκέψεις. Σίγουρα βγήκα πιο δυνατή, διότι μέσα από τις δυσκολίες μπορείς να εξελιχθείς και να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Σταθήκατε ψυχολογικό στήριγμα ο ένας για τον άλλο;

Σ: Προφανώς, αν εξαιρέσουμε το πρώτο διάστημα που δεν μπορούσαμε να έχουμε επαφή και ήταν πολύ δύσκολη η επικοινωνία μεταξύ μας. Όταν βρεθήκαμε στην ίδια ομάδα πλέον ήμασταν πολύ καλύτερα, ήμασταν ενωμένοι και στήριζε ο ένας τον άλλον, οπότε είχαμε ένα αβαντάζ έναντι των υπολοίπων.

Μ: Εμπιστευόταν ο ένας τον άλλον απόλυτα, κάτι που δεν συνέβαινε με τους υπόλοιπους παίκτες. Όταν του εκμυστηρευόμουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μου, ήξερα ότι θα με καταλάβει και θα μου δώσει την πιο κατάλληλη συμβουλή. Στην αρχή δεν ήμουν καθόλου καλά, ήθελα να μιλήσω με τον Σάκη, αλλά τον έβλεπα μόνο για λίγο στα αγωνίσματα.

Το γεγονός ότι βρισκόσασταν σε διαφορετικές ομάδες ήταν σημείο τριβής ανάμεσα σας;

Σ: Το ευτυχές ήταν ότι δεν ήρθαμε ποτέ σε ρήξη και δεν τσακωθήκαμε. Ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι και γνωρίζαμε ότι ενδεχομένως να βρισκόμαστε σε διαφορετικές ομάδες, παρ' όλα αυτά είναι πολύ διαφορετικό όταν το ζεις.

Μ: Το κακό όταν είσαι σε διαφορετική ομάδα από τον άνθρωπό σου είναι ότι δεν μπορείς να χαρείς 100%. Κέρδιζα ένα έπαθλο φαγητού και δεν μπορούσα να πανηγυρίσω, στεναχωριόμουν γιατί δεν θα έτρωγε ο Σάκης. Βέβαια, τον πρώτο καιρό εκείνος κέρδιζε τα περισσότερα έπαθλα, εγώ ήμουν νηστική. (γελάει)