Πεταμένα τα 20ευρα στο νέο αμάξι του Σάκη Κατσούλη: «Αγάπη μου, πλούσιους φίλους έχεις;» - Με ηλιοροφή και μαύρα δερμάτινα καθίσματα

Η αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πεταμένα τα 20ευρα στο νέο αμάξι του Σάκη Κατσούλη: «Αγάπη μου, πλούσιους φίλους έχεις;» - Με ηλιοροφή και μαύρα δερμάτινα καθίσματα

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μετά το Survivor All Star, η οποία περιλαμβάνει πολλές βόλτες, ταξίδια και ρομαντικές στιγμές. Μέσα από τα social media τους προβάλλουν συχνά στιγμιότυπα από τα παραπάνω, με τους χιλιάδες ακόλουθούς τους να τους παρακολουθούν με θαυμασμό και ενθουσιασμό.

Το Σάββατο 4/11, λοιπόν, η δεύτερη προχώρησε σε μία ανακοίνωση για μία μεγάλη αγορά που έκανε ο καλός της μέσα από το προφίλ της στο Instagram και αυτή δεν είναι άλλη πέρα από ένα σπορ αμάξι. Είναι σκούρο γκρι, με ηλιοροφή και δερμάτινα καθίσματα και στο πάτωμα αυτού βρίσκονταν πεταμένα 20ευρα από τους φίλους του.

Δείτε επίσης: «Έχουμε εκτεθεί» - Η αμήχανη απάντηση του Σάκη Κατσούλη για τον γάμο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Το νέο αυτοκίνητο του Σάκη Κατσούλη και η αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στα πεταμένα λεφτά

«Δεν σας είπα! Ο Σάκης πήρε καινούριο αμάξι και κοιτάξτε τι γίνεται μέσα... Αγάπη μου, πλούσιους φίλους έχεις; Θες να μας τους γνωρίσεις;», ακούγεται να λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το καινούριο μαγαζί που ανοίγουν μαζί

Το είπε και το έκανε ο Σάκης Κατσούλης! Αφού βγήκε νικητής για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ , Survivor και πιο συγκεκριμένα στην All star εκδοχή του η απορία όλων ήταν πως θα αξιοποιήσει το τεράστιο χρηματικό ποσό που έλαβε (δείτε εδώ για πόσα λεφτά μιλάμε). «Tο σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόμα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάµενες επιχειρήσεις µου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις.

Για τον λόγο αυτό, όπως φαίνεται, ο επιχειρηματίας ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στην Κύπρο έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, φυσικά, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Και οι δυο που είναι άκρως ενεργοί χρήστες των social media μοιράστηκαν μέσω των προσωπικών τους προφίλ στο instagram κυρίως την καθημερινότητά τους εκεί αλλά και το γεγονός πως... η «οικογένεια» του Σάκη, το μαγαζί του δηλαδή, θα αποκτήσει «αδερφάκι».

Ο επιχειρηματίας πέρα από το σπα και το μαγαζί με τα ρούχα που διατηρεί στην Αθήνα, έχει κι ένα all day καφέ στο Περιστέρι. Αυτό το μαγαζί, λοιπόν, σκέφτεται να το ανοίξει και στην περιοχή Στρόβολος, στην Κύπρο. Μάλιστα με ένα του story έδειξε και το μαγαζί, το οποίο σκέφτεται να αξιοποιήσει.