«Μετά την απόλυση μου λιποθύμησα γιατί...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ειρήνης Νικολοπούλου

«Σκέφτομαι την τεράστια αδικία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Μετά την απόλυση μου λιποθύμησα γιατί...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ειρήνης Νικολοπούλου

Για την καριέρα της και τα πρώτα βήματα της στη δημοσιογραφία, μίλησε η Ειρήνη Νικολοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης 14/12 στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου βρέθηκε καλεσμένη. Η δημοσιογράφος, στην εφ' όλη της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, προχώρησε και σε ορισμένες σοκαριστικές απόκαλύψεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας της. «Τότε η δημοσιογραφία ήταν ένα καθαρά ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Σιγά σιγά αρχίσαμε να μπαίνουμε και οι γυναίκες και τώρα μπορεί και να υπερτερούμε αριθμητικά. Με έβλεπαν σαν γυναίκα, μου έκαναν σεξιστικά σχόλια... Έχω φάει μεγάλη κακοποίηση σεξουαλική και παρενόχληση μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Ήταν μέρος μια καταστροφικής εμπειρίας έτσι έφυγα από τις εφημερίδες, με πάρα πολύ κλάμα, με πάρα πολύ στενοχώρια. Γι' αυτό χάρηκα με το metoo. Όλο αυτό το έχω ζήσει...» (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

Όλα όσα αποκάλυψε η Ειρήνη Νικολοπούλου

«Τα πρώτα 10 χρόνια στην τηλεόραση άρπαξα τόσο πολύ την ευκαιρία που θυμούνται συνεντεύξεις δεν έκανε άλλος. Πώς να έρθεις σε επαφή με το Πακιστάν εκείνη την εποχή; Με τον Γάλλο πρόεδρο εκείνη την εποχή;» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της πρόσθεσε: «Μετά την πρώτη απόλυσή μου από το Mega, μετά από 10 χρόνια, βρέθηκα στην πλατεία Ομονοίας και μπήκα σε πολυκατάστημα για shopping therapy, και σκέφτομαι την τεράστια αδικία και λιποθυμάω και έτσι ανέβηκε πρώτη φορά η πίεσή μου στο 21 και με πάνε σηκωτή από το κατάστημα στο νοσοκομείο. Δεν αντέχεται. Δεν ξεπερνιέται εύκολα απλά προσπαθείς να συνεχίσεις.»

«To πρώτο βράδυ της μεταγραφής μου από το Μega στο Star και κάνω δοκιμαστικό για τα φώτα, γίνεται ο σεισμός του 1999 και όπως ήταν το μαλλί μπαίνω στο στούντιο και κατεβαίνω και μεταδίδω».