«Δεν ξεχνώ το πρώτο μας φιλί...» - Το τραγούδι που αφιέρωσε η Κατερίνα Στικούδη στον Βαγγέλη Σερίφη

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μια τρυφερή ανάρτηση στα social media, έκανε η Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. Οι δύο τους σε λίγο καιρό περιμένουν να έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού).

Υπενυθίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη συναυλία της Christina Aguilera. «Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου ήταν η συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα. Δεν είχα προγραμματίσει να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου. Αισθάνθηκα τόσο άνετα, τόσο ζεστά και είπα θα...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Τη ανάρτηση της Κατερίνα Στικούδη

Σήμερα λοιπόν, Πέμπτη 14/12, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με την σύζυγό της, όπου εκείνος παίζει πιάνο και εκείνη τραγουδάει το κομμάτι "Δε θυμάσαι". Η γνωστή τραγουδίστρια είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

"Δεν ξεχνώ τη μέρα που σε γνώρισα ...
Δεν ξεχνώ τη χειραψία μας ...
Δεν ξεχνώ το πρώτο μας φιλί ..." έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Η τραγουδίστρια παρά της προχωρημένης εγκυμοσύνης της δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν την εμποδίζει να φοράει πιο "καυτά" ρούχα. Για τους παραπάνω λόγους, τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στον κυκλώνα καυστικών κριτικών, με την πρόφαση, ότι δε φροντίζει τον εαυτό της και δεν προστατεύει το έμβρυο.

Εκείνη την, Δευτέρα 4/12, αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια, που δέχεται μέσα από ένα βίντεο με έντονη χιουμοριστική διάθεση, το οποίο δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

«Τραγικό για μια έγκυο να χορεύει... Τραγικό για μια έγκυο να αναπνέει... Τραγικό για μια έγκυο να φοράει μαγιό... Τραγικό για μια έγκυο να τρώει... Άρα, γιατί μία έγκυος, να μείνει έγκυος; Ε;... Άσε μας κουκλίτσα μου... Θα κάνω ό,τι θέλω...», σχολίασε η αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά και δημοφιλές μοντέλο στο βίντεο, που δημοσίευσε, ενώ στο τέλος έφαγε επιδεικτικά ένα κομμάτι από το γλυκό της.

«Με Πολύ πολύ πολύ σκέψη...», έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης.