«Σε ευχαριστώ, σε αγαπώ...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου για τον Νίκο Κουρή

Η τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο τους

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τις πρώτες τους μέρες ως νεόνυμφοι απολαμβάνουν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, μετά απο 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας ως ζευγάρι, καθώς το απόγευμα της Τρίτης 12/12 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου - Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, δίπλα στον γιο τους, ο οποίος συνόδευσε και την μητέρα του στην εκκλησία (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ το παρόν έδωσαν φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς τους.

Η ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου

Σήμερα λοιπον, Πέμπτη 14/12, η Έλενα Τοπαλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία συγκινητική αφιέρωση στον αγαπημένο της σύζυγο.

«Γίνεται σιγά σιγά η πιο ωραία ανάμνηση… Σε ευχαριστώ, σε αγαπώ. Και πάλι καλοκαίρι!» έγραψε στο Instastory της.

ΕΛΕΝΑ ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Λίγο πριν λήξει το μυστήριο, ωστόσο, ο ιερέας είπε την εξής φράση "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα", την οποία πολλές γυναίκες περιμένουν για να πατήσουν το πόδι του συντρόφου τους. Η σύζυγος του ηθοποιού, όμως, εκείνη την ώρα έκανε κάτι απρόσμενο. Σήκωσε το πόδι της προς τα πίσω κι έκανε μια πιρουέτα.

Η κίνησή της αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού στα πάνελ των πρωινών εκπομπών υπήρξε μεγάλη συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Στο Πρωινό, μάλιστα, έγινε λόγος περί ασέβειας.

«Είναι ασέβεια στον χώρο. Δεν είναι σε πίστα νυχτερινού κέντρου... Εκκλησία είναι. Θα μπορούσε να επιδείξει εγκράτεια στις επιθυμίες της και λίγο αργότερα θα κατέβαινε από αυτό το κατώφλι της εκκλησίας, θα πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο, όπως και το έκανε. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα βρε παιδιά», είπε συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα.

«Έλα ρε συ τώρα. Πιστεύετε ότι είναι ασέβεια αυτό και δεν είναι άλλα που συμβαίνουν στους γάμους; Που λένε "θες να πούμε τις μισές ευχές, γιατί αλλάζει η χρέωση;". Δεν με δυσαρεστεί καθόλου αυτή η εικόνα. Αλήθεια το λέω. Εκείνη την ώρα της ήρθε να εκδηλώσει έτσι την χαρά της για ένα δευτερόλεπτο και επιμένω ότι δείχνουν σεβασμό», σχολίασε τότε ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι μέσα στο ναό, είναι λίγο βαρύ το σκηνικό...», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και η δημοσιογράφος δήλωσε ξανά: «Εκεί μέσα υπάρχουν εικόνες με τάματα ανθρώπων... και εκεί μπροστά βλέπουμε μία γυναίκα να κάνει χορευτικές φιγούρες. Δεν μου αρέσει αυτό. Μου χαλάει την αισθητική. Θεωρώ ότι είναι ασέβεια. Είναι θέμα αισθητικής, δεν έχουμε όλοι την ίδια αισθητική», με την Ελένη Βουλγαράκη να εκνευρίζεται από αυτά που άκουγε ζητώντας να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

Στο Happy Day, από την άλλη πλευρά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιμήθηκε την νύφη και έκανε με την σειρά της τη δική της φιγούρα, ενώ την μιμήθηκε και η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της στο MEGA.