«Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι πάντα αφορούν στις ηλικίες...» - "Κόλαφος" η Μαριάννα Τουμασάτου για τον ρατσισμό στην τηλεόραση

«Ενοχλεί το ότι είμαι καθημερινατζού»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου το πρωί της Πέμπτης 14/12. Η ηθοποίος μίλησε τις με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Καθαρίστρια» όπου έδωσε το παρών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον ηλικιακό ρατσισμό στην τηλεόραση.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο η ηθοποιός προχωρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, μιλώντας για ένα περιστατικό βίας που έζησε η ίδια, όταν της επιτέθηκε ένας άγνωστος μέσα στο αυτοκίνητό της και την άφησε λιπόθυμη. «Έμεινα λιπόθυμη. Πήγα μετά στην αστυνομία και έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Έγινε σε έναν χωματόδρομο η φασαρία. Το έμαθα μετά, γιατί δεν τη θυμάμαι την κοπέλα. Ανέβηκε η κοπέλα με ένα μηχανάκι, είδε το περιστατικό, κατέβηκε στον κεντρικό δρόμο και...» (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου

«Υπάρχει τρόπος να πεις κάτι ευθέως στην περίπτωση που διαφωνείς. Όταν διαφωνώ με κάτι, προσπαθώ να το λέω με ευγένεια. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές, ούτε όταν ξεκίνησα. Με τον εαυτό μου είμαι αυστηρή και επικριτική, με τους άλλους όχι ιδιαίτερα. Όταν θέλω να επιβραβεύσω τον εαυτό μου, του λέω "μπράβο, πάρε μια σοκολάτα", τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στην τηλεόραση πάντα αφορούν στις ηλικίες 28-40. Όταν ήμασταν κι εμείς σε αυτή την ηλικία είχαμε τους πρώτους ρόλους. Όταν μεγαλώνεις, είσαι η μαμά, η θεία, η ξαδέλφη, η γιαγιά και κάποιες φορές έχεις κι εσύ τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι είναι, έτσι κυλάει η ζωή, δε μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, δυστυχώς ή ευτυχώς» πρόσθεσε.

«Ο ρατσισμός υπάρχει γενικώς. Αν θέλει κάποιος να λειτουργήσει μέσα από τον ρατσισμό, μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει. Δε νομίζω ότι ο λόγος που μπορεί να με απορρίψουν από δουλειά είναι η ειλικρίνειά μου, πιο πολύ τους ενοχλεί το ότι είμαι καθημερινατζού» είπε το τέλος η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε εδώ το βίντεο: