«Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου για ένα περιστατικό βίας

«Έμεινα λιπόθυμη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου για ένα περιστατικό βίας

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία βρέθηκε καλεσμένη την εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, την Παρασκευή 8/12. Η ηθοποιός αποκάλυψε ένα περιστατικό βίας που έζησε η ίδια, όταν της επιτέθηκε ένας άγνωστος μέσα στο αυτοκίνητό της και την άφησε λιπόθυμη.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου

«Δεν είναι ότι έχω ελαττώσει κάτι στις πορείες και τα λοιπά. Απλά δεν πλακώνομαι στο ξύλο πια. Κατέβαινα από το αυτοκίνητο και… Το έχω πει και σε μία συνέντευξη, είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση. Με χτύπησαν πολύ άσχημα και από τότε αποφεύγω τους πολλούς καβγάδες» είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Έμεινα λιπόθυμη. Πήγα μετά στην αστυνομία και έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Έγινε σε έναν χωματόδρομο η φασαρία. Το έμαθα μετά, γιατί δεν τη θυμάμαι την κοπέλα. Ανέβηκε η κοπέλα με ένα μηχανάκι, είδε το περιστατικό, κατέβηκε στον κεντρικό δρόμο και έφερε βοήθεια» περιέγραψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: «Όταν εγώ πονάω ή είμαι στεναχωρημένη, που είναι όλη αυτή η κοινωνία;» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου στο "Fay' s Time"

«Προφανώς αυτός κατάλαβε ότι η κοπέλα πηγαίνει να φέρει βοήθεια και έφυγε. Αλλά με άφησε αιμόφυρτη και χωρίς αισθήσεις μέσα στο αυτοκίνητο πεταμένη. Δεν έγινε δικαστήριο, πού να βρεθεί αυτός τώρα; Πρέπει να ήταν υπό την επήρεια. Όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, απλά το λέω» κατέληξε στην αφήγησή της η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι φωτογραφίες Τουμασάτου - Σταύρου από το γάμο της Δημητροπούλου

Το βράδυ της Κυριακής 27/8 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος της Ευγενίας Δημητροπούλου, ενώ μετά την τελετή ακολούθησε και η βάφτιση της κορούλας της (δείτε φωτογραφίες) την οποία υιοθέτησε λίγο μετά τον πολιτικό γάμο με τον σύζυγό της πριν από δυο χρόνια.

Στο γάμο λοιπόν μεταξύ άλλων λαμπερών καλεσμένων, βρέθηκαν και η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου κάνοντας μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας να προστατεύσει το γάμο του και την οικογένεια του.

Τόσο η Μαριάνα Τουμασάτου όσο και ο Αλέξανδρος Σταύρου πόζαραν χαμογελαστοί μαζί με φίλους.

Μαριάνα Τουμασάτου Αλέξανδρος Σταύρου

Μαριάνα Τουμασάτου γάμος Ευγενίας Δημητροπούλου