«Μου άφησε μια πικρία, δεν πέρασα καλά...» - Τι αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για το Survivor All Star

Τι απάντησε ο Σάκης Κατσούλης

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Καλεσμένοι στην εκπομπή Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη δική σου, βρέθηκαν, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το απόγευμα της Πέμπτης 14/12, προκειμένου να μαγειρέψουν την κουζίνα του πλατό. Το ζευγάρι, αποκάλυψε για τον αν θα συμμετείχε για τρίτη φορά στο Survivor.

Ωστόσο λίγο πριν, ο Σάκης Κατσούλης ποροχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη σύντροφό του καθώς είπε ότι από την πρώτη στιγμή που την είδε κατάλαβε ότι θα την παντρευτεί (δείτε εδώ).

Τι απάντησαν Κατσούλης - Ρουμελιώτη για το Survivor

«Δύσκολα θα πήγαινα ξανά στο Survivor. Το δεύτερο μου άφησε μια πικρία. Δεν πέρασα καλά, πολλή ίντριγκα» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Εγώ θα ξαναπήγαινα σίγουρα και τρίτη φορά. Τώρα, για τρίτη νίκη, είναι μεγάλη κουβέντα. Τρομερό πρότζεκτ, αυτό θα πω, επειδή είναι και η εποχή που δηλώνουν συμμετοχή θα ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους θέλουν να το ζήσουν γιατί αλλάζει η ζωή σου σε αυτό το πρόγραμμα» τόνισε από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η νέα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το Survivor all star

«Παρ’ όλα αυτά είμαι καλά, είμαι αρκετά κουρασμένη και προσπαθώ να ξεκουραστώ αλλά δεν τα καταφέρνω με επιτυχία, γιατί κοιμόμαστε κάθε μέρα 6 το πρωί. Μου στέλνετε μηνύματα, ότι δεν είμαι τόσο ενεργή στα social. Τώρα γυρίσαμε να δούμε λίγο τις οικογένειές μας, να τακτοποιήσουμε κάποιες δουλειές και κάποιες εκκρεμότητες.

Τις επόμενες ημέρες θα είμαι όλη δική σας. Θα απαντήσω σε ό,τι ερώτηση μου κάνετε. Έχουν ακουστεί πολλά, έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά και είμαι εδώ να βάλω στη θέση τους τα πάντα. Τα μηνύματα και η αγάπη σας είναι ατελείωτη και θα το λέω κάθε μέρα, ότι αν δεν υπήρχατε εσείς, εμείς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Σε λίγες ημέρες θα είμαι εδώ...Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες και θα μιλήσω», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.