«Θα μπορούσε κυριολεκτικά να έχει σκοτωθεί! Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη...» - Η σοκαριστική σκηνή που έζησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος με την Κοκκινοπούλου

«Είδα το αυτοκίνητο του Άκη να φεύγει στο γκρεμό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα μπορούσε κυριολεκτικά να έχει σκοτωθεί! Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη...» - Η σοκαριστική σκηνή που έζησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος με την Κοκκινοπούλου

Το βράδυ της Πέμπτης 14/12 στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν καλεσμένος ο Αντώνης Καφετζόπουλος παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης αναφορικά με τη ζωή του και την επικαιρότητα στη χώρα.

Μεταξύ λοιπόν των όσων αποκάλυψε ο ηθοποιός ήταν και μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της ζωής του, όταν δηλαδή κόντεψε να χάσει από τη ζωή τον φίλο του, Άκη στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1, Ο σκορπιός (δείτε εδώ τον κούκλο γιο του).

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του Αντώνη Καφετζόπουλου

«Θα μπορούσε ο Άκης κυριολεκτικά να έχει σκοτωθεί. Τουλάχιστον εγώ που ήμουν στο από πίσω αυτοκίνητο, γιατί ήταν ένα κυνηγητό με τρία αυτοκίνητα, μπροστά ήταν η κάμερα, από πίσω ο Πουλικάκος με έναν οδηγό, ο Άκης μόνος του με το αυτοκίνητο που έφυγε στο γκρεμό και από πίσω η Φαίη και εγώ ακολουθούσαμε.

Είδα το αυτοκίνητο του Άκη να φεύγει στο γκρεμό. Νομίζω ότι δεν έχω κατέβει ποτέ πλαγιά στη ζωή μου, ούτε υπήρχε περίπτωση να κατέβω τόσο γρήγορα - πως κατέβηκα και έφτασα μέχρι εκεί. Ήταν μια στιγμή στην οποία μπορούσαμε να έχουμε χάσει τον Άκη. Άνετα.

Η περιοχή είναι γεμάτη γκρεμούς και όντως αποτελεί τύχη το συγκεκριμένο σημείο είχε έναν βράχο, που σταμάτησε το αυτοκίνητο χωρίς να τουμπάρει, χωρίς να γίνουν άλλα πράγματα. Ήταν μια πάρα πολύ, πάρα πολύ, δύσκολη σκηνή σε μια σειρά που όλα πήγαιναν στραβά.

Θέλαμε ήλιο και έβρεχε για τρεις μέρες, θέλαμε βροχή και είχε λιακάδα για έναν μήνα. Όλα πήγαιναν στραβά αλλά αυτό ήταν η κορυφαία στραβή πραγματικά. Πραγματικά ήταν τρομακτικό. Νόμιζα ότι τελείωσαν όλα», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Αντώνης Καφετζόπουλος - Εξομολόγησή

Το σχόλιό του για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Η εκλογή Κασσελάκη δεν ήταν αναμενόμενη, αλλά το ότι θα ακολουθούσε μια δραματική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι το καταλαβαίναμε. Μετά τις δύο μεγάλες ήττες θα περνούσε μια πολύ μεγάλη κρίση. Η εκλογή Κασσελάκη είναι από εκείνα τα τυχαία γεγονότα, που έδωσε έναν τόνο εύθυμο στην όλη κατάσταση.

Δεν είναι πρόβλημα ο Κασσελάκης εμένα μου είναι συμπαθής σαν lifestyle. Μου είναι συμπαθές αυτό. Το ότι είναι γκέι, το ότι είναι ανοιχτά γκέι, το ότι παντρεύτηκε τον σύντροφο του, ένα σκυλάκι. Μου αρέσουν όλα αυτά. Αν ο Κασσελάκης είναι η λύση που ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναπάρει μπρος το πράγμα δεν το πιστεύω. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο Κασσελάκης, είναι οι υπόλοιποι», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.