«Σκέφτομαι μην πω βλακεία και την ακολουθεί όλη της τη ζωή...» - Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για την κόρη του

Διαφορετικά τα φετινά του Χριστούγεννα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σκέφτομαι μην πω βλακεία και την ακολουθεί όλη της τη ζωή...» - Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για την κόρη του

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Πάνο Μουζουράκη το βράδυ της Πέμπτης 14/12, με τον ηθοποιό - τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ρωτήθηκε και απάντησε για την κόρη του, αλλά και για τα φετινά και παιδικά του Χριστούγεννα.

Πριν μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, η κορούλα του ήρθε στη ζωή λίγο μετά το γάμο του με την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη (δείτε φωτογραφίες με το νυφικό της).

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πω δικές μου συμβουλές», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ αποκάλυψε πως μικρό δεν έλεγε τα κάλαντα αφού είχε φοβία έκθεσης. «Δεν έλεγα κάλαντα. Ενώ μαζευόμασταν κολώνα τελευταία στιγμή. Είχα φοβία έκθεσης», αποκάλυψε.

Σε ερώτηση για την κορούλα του, την μεγάλη του αδυναμία, εξομολογήθηκε: «Απαγκιστρώθηκα από τους γονείς μου και το τι θα πει ο κόσμος και τώρα σκέφτομαι να μην πω βλακεία και αυτό το ακολουθεί η κόρη μου για όλη της τη ζωή».

Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Παρασκευή 6/10, και προχώρησε σε πολλές και ενδιαφέρουσες δηλώσεις με αφορμή το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Απάντησε, δηλαδή, στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με την Μαριλού Κόζαρη, ενώ δεν δίστασε να αφήσει μερικά στοιχεία για το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά και στο μέρος όπου θα γίνει η βάφτισή της σε λίγο καιρό.

Δείτε επίσης: Η πρώτη φωτογραφία με την 4 κιλών μπέμπα του! Μοιάζει στην Μαριλού Κόζαρη

«Σήμερα είχαμε κάποια νέα, τα οποία μας απαγορεύουν να προχωρήσουμε τόσο σύντομα στην επόμενη φάση. Δεν λειτουργεί το...», είπε αρχικά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, με τα "μπιπ" να πέφτουν "βροχή".

«Η ονοματοδοσία έχει γίνει ήδη, γιατί η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο από την ονοματοδοσία. Λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί. Το πρόσωπο που μου έχει κάνει πρόταση να βαφτίσει το παιδί είναι ένα πολύ σπουδαίο όνομα. Δε θα πω αν είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό, αλλά θα σας αφήσω να καίγεστε με αυτό το ερώτημα», δήλωσε έπειτα.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας, ρώτησε την Ελένη Βουλγαράκη: «Με τρώει μέσα μου να σε ρωτήσω αν σου έχει συμβεί. Όχι εσένα, του συντρόφου σου», σχετικά με την πρώτη δήλωση του τραγουδιστή, με την ίδια να "παγώνει" αρχικά και να του λέει στη συνέχεια: «Ναι, έχει συμβεί».