Εύη Βατίδου: «Το πιο ακριβό στην γκαρνταρόμπα μου είναι μια τσάντα που κοστίζει...»

Η ενόχληση της σε ερώτηση για τον Αλέξη Κούγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εύη Βατίδου: «Το πιο ακριβό στην γκαρνταρόμπα μου είναι μια τσάντα που κοστίζει...»

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, συνάντησε την Εύη Βατίδου σε έξοδο της το βράδυ της Πέμπτης 14/12. Το πρώην μοντέλο λοιπόν, αποκάλυψε πιο είναι το πιο ακριβό ρούχο που έχει στην γκαρνταρόμπα της, ενώ μίλησε και για τα φετινά Χριστούγεννα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να δείξει καθαρά την ενόχληση της μπροστά στην κάμερα, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε για τον Αλέξη Κούγια.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Δεν ξοδεύω πολλά σε ρούχα και παπούτσια. Το πιο ακριβό στην γκαρνταρόμπα μου είναι μια τσάντα που κοστίζει 3.500 ευρώ», αποκάλυψε αρχικά.

«Φτιάχνω γλυκά. Στα μελομακάρονα βάζω βούτυρο, μέλι. Στους κουραμπιέδες μέσα άχνη, αμύγδαλο και στα 2 θερμίδες. Μια φορά επιχείρησα να φτιάξω γαλοπούλα και την έκαψα. Στο τέλος φάγαμε σουβλάκια», απάντησε όταν την ρώτησε ο δημοσιογράφος για τις συνταγές της.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για το περιστατικό που είχε δημιουργηθεί περί επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια, είπε: «Βάζω τελεία στο θέμα με τον Κούγια. Πάμε παρακάτω».

Το ξεκαθάρισμα για τον Κούγια

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, σε δηλώσεις στο "Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 απάντησε μετά το χαμό που έγινε με την επανασύνδεση.

«Η επανασύνδεση είναι κάτι που από τον ορισμό της δηλώνει, ότι ερχόμαστε πιο κοντά, και όντως πράγματι έτσι είναι. Ας πούμε, ότι αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις μας, λόγω του συμβάντος. Ήταν συγκινητική η δική του η πράξη. Οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα, να ξυπνήσεις στις 3:00 τα ξημερώματα, να πας στο τμήμα, να βρεις τον άλλον, να κάτσεις εκεί μέχρι το πρωί, να παρακολουθείς όλη την κατάσταση, ενώ έχεις άλλη υπόθεση, όλο αυτό δείχνει ενδιαφέρον και αγάπη, τελείωσε.

Έρχονται και γιορτές, θα βρεθούμε, κάπου θα πάμε κάτι θα κάνουμε, κάτι με τα παιδιά, φαντάζομαι. Πάντοτε όλα τα χρόνια τις γιορτές και κάποια κοινωνικά καλέσματα, τα κάναμε πάντα μαζί με τον Αλέξη. Το θέμα υγείας, που έχει αντιμετωπίσει για εμένα ήταν μία τεράστια ανευθυνότητά του, και η επιλογή του αυτή. Και ήταν και ανευθυνότητα από την πλευρά των ανθρώπων, που είναι γύρω του και αναλαμβάνουν μια ευθύνη, που η θέση τους δεν τους αρμόζει να την αναλάβουν. Εγώ χαίρομαι, που είναι καλά, τον βλέπω πολύ πολύ καλύτερα τον τελευταίο καιρό πάλι.

Καταρχήν, εμένα ο Αλέξης μου έλεγε, άλλα πράγματα για την προσωπική του ζωή, την Κυριακή, και ήταν μπροστά και τα παιδιά. Αν δεν ήταν μπροστά και τα παιδιά, θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Εγώ δε θέλω να προχωρήσω και να ξανά φτιάξω τη ζωή μου. Παντρεύτηκα μία φορά, τον πήρα, έκανα παιδιά με αυτόν τον άνθρωπο, έκανα οικογένεια. Προσπάθησα να προχωρήσω στη ζωή μου με άλλον τρόπο. Τον παρακαλώ, εάν ποτέ ξανά έρθει στη ζωή μου, να ξανά έρθει με καινούργιο δαχτυλίδι», σημείωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής.