«Δεν το έχει καταγράψει η κάμερα, το είδε όμως ο...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την τρυφερή στιγμή του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την Παναγιώταρου

«Είναι προάγγελος επανασύνδεσης;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος βρέθηκαν στο ίδιο μέρος το βράδυ της Πέμπτης 14/12, χαιρετήθηκαν και μίλησαν για λίγο. Μάλιστα, ο καθένας τους ξεχωριστά παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και, φυσικά, οι ερωτήσεις που δέχθηκαν αφορούσαν την μεταξύ τους σχέση (δείτε εδώ τι απάντησαν).

Γενικότερα, φαίνεται πως μετά το διαζύγιό τους δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επαφές, ενώ έχουν πολλά πράγματα που τους ενώνουν, κρατώντας μόνο τα θετικά από τον γάμο τους. Ενώ, όμως, οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day στον ALPHA, το πρωί της Παρασκευής 15/12 για τους δυο τους.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Γιαννόπουλο

«Αριστομένης – Παναγιώταρου, είχαμε καταλάβει από τις δηλώσεις ότι σε σχέση με τον Σχίζα που δεν μιλάνε και σβήνουν τα τατουάζ, όταν λέει "ο πρώην σύζυγός μου" τον έχει σε μεγάλη υπόληψη η Αλεξάνδρα… Πιο θερμή ανταπόκριση, φιλιά, αγκαλιές... Υπήρξε και φιλί, δεν το έχει καταγράψει η κάμερα, το είδε όμως ο δημοσιογράφος μας. Όχι φιλί ερωτικό, αλλά πολύ γλυκό, να είμαι δίκαιη, υπάρχει πολύ ζεστό κλίμα. Τώρα είναι προάγγελος επανασύνδεσης; Θα το δείτε…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το κοινό τατουάζ και η δήλωση του Αριστομένη για την επανασύνδεση

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at Star παραχώρησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος λίγες ημέρες πριν και ρωτήθηκε ξανά ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

«Εγώ έχω κάνει διάφορα τατουάζ τα οποία δεν θέλω να σχολιάσω τώρα με διάφορα ονόματα και στοιχεία. Έχουμε επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, δεν έχουμε κόψει ποτέ την επικοινωνία μας. Δεν είναι θέμα ονόματος, αλλά έχουμε κάτι κοινό που δεν το έχουμε σβήσει… Γιατί να το σβήσω; Τα τατουάζ γι' αυτό τα κάνεις», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στα πισωγυρίσματα και στην επιστροφή σε κάποια πρώην του γενικότερα, ανέφερε: «Έχω μάθει να μη λέω ποτέ όχι, αλλά όταν επιστρέφεις σε κάτι δοκιμασμένο το κάνεις για συγκεκριμένους λόγους, όχι για να το ξαναδοκιμάσεις. Άρα πιθανότατα όχι... Επανασύνδεση μου έχει τύχει, αλλά για να είμαι τώρα μόνος σημαίνει ότι δεν...»

Δείτε επίσης: «Θεωρώ ότι με την Αλεξάνδρα είχαμε πιο έντονη σχέση απ' ό,τι είχε με τον κύριο Γιαννόπουλο», «Είναι αρρωστημένο...» - Η απάντηση του Αριστομένη στον Στάθη Σχίζα