Στο ένα χέρι κράταγε τα τσιγάρα της & με το άλλο χάιδευε τον Ανδρέα Καψάλη - Άβαφη η Έλενα Παπαρίζου στη βόλτα με τον σύζυγό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Παπαρίζου στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει να κάνει βόλτες - μόνη της ή με παρέα - στην Αθήνα και κυρίως σε πιο κεντρικούς δρόμους συνδυάζοντας παράλληλα μια αγαπημένη της συνήθεια, τις βόλτες στα μαγαζιά.

Πρόσφατα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την τραγουδίστρια μαζί με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη στη Γλυφάδα μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο. Μάλιστα βλέπουμε την Παπαρίζου να χαϊδεύει τρυφερά στο πρόσωπο τον καλό της χωρίς να έχει αντιληφθεί τον φακό (δείτε εδώ τα τετ - α - τετ τους στα μπουζούκια).

Η βόλτα της Έλενας Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη

Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η Έλενα Παπαρίζου με καμπάνα τζιν, σακάκι και εκκεντρικά παπούτσια. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η τραγουδίστρια επέλεξε να βγει χαλαρή με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και χωρίς make up με το look αυτό να της πηγαίνει ιδιαίτερα!

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης - Χάδια
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης - Βόλτα Αθήνα

Η σπάνια δήλωση της Παπαρίζου για τον σύζυγό της

«Με τον Ανδρέα είμαστε μαζί από το 2011 και παντρεμένοι από το 2015. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας που λειτουργούμε πολύ καλά μαζί. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε κοινά και όταν δεν δουλεύουμε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει η φύση, αγαπάμε τα βουνά. Πηγαίνουμε και στο εξωτερικό πολύ! Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε Πάμε, Ιταλία αλλά δεν ξέρουμε πού θα κοιμηθούμε το βράδυ», είχε πει η Έλενα Παπαρίζου στην εκπομπή Dot.