Κατέρρευσε γνωστός τραγουδιστής πάνω στη σκηνή: «Έπεσε τραγουδώντας, είχε σπασμούς και πέθανε» - Θρήνος για τη σύζυγο και τη 2 μηνών κόρη του

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατέρρευσε γνωστός τραγουδιστής πάνω στη σκηνή: «Έπεσε τραγουδώντας, είχε σπασμούς και πέθανε» - Θρήνος για τη σύζυγο και τη 2 μηνών κόρη του

Τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Πέθανε γνωστός τραγουδιστής την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή, με χιλιάδες κόσμο κάτω από αυτή. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Pedro Henrique, ο οποίος ήταν μόλις τριάντα ετών. Ήταν παντρεμένος με την αγαπημένη του Suilan Barreto και μαζί είχαν αποκτήσει μία κόρη, την Zoe, η οποία γεννήθηκε πριν από δύο μήνες.

Ο καλλιτέχνης, το βράδυ της Τετάρτης 13/12, ξαφνικά κατέρρευσε ενώ χόρευε και ερμήνευε τα τραγούδια του σε live εμφάνιση. Ο κόσμος που βρισκόταν γύρω του κοιτούσε με απορία και μεγάλο σοκ προς το μέρος του, προσπαθώντας να καταλάβει τι είχε συμβεί. Αμέσως οι συνεργάτες του κινητοποιήθηκαν και έτσι γρήγορα ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ήταν, όμως, ήδη αργά, αφού εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε επίσης: Πέθανε 29χρονη παίκτρια ριάλιτι: «Με την καρδιά μας ραγισμένη, ανακοινώνουμε...» - Την βρήκε νεκρή η μητέρα της

Το βίντεο από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής πέθανε στη σκηνή

Η δισκογραφική του εταιρεία, Todah Music, επιβεβαίωσε λίγο αργότερα πως υπέστη καρδιακή προσβολή μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα.

«Υπάρχουν πολύ δύσκολες καταστάσεις στη ζωή για τις οποίες δεν έχουμε εξήγηση. Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το θέλημα του Θεού υπερισχύει!

Ο Πέδρο ήταν ένας χαρούμενος νεαρός, φίλος με όλους. Μοναχοπαίδι. Ένας σημερινός σύζυγος και ένας πολύ αφοσιωμένος πατέρας. Δεν υπάρχει πάστορας ή χριστιανός στη Βραζιλία που να λέει κάτι άλλο εκτός από αυτό: Ο Πέδρο είναι απλός, είναι πιστός! Τι χαμόγελο! Τι ωραία! Τι φωνή! Το είδος των ανθρώπων που είναι υπέροχο να έχεις κοντά σου!

Πιστεύουμε ότι ο Πέδρο θα έχει περίοπτη θέση στη μεγάλη Ουράνια Χορωδία! Ίσως μοναχοποιώντας το "Ο Σταυρός ήταν για μένα"… ή υπενθυμίζοντας μας ότι ο Θεός θα τιμήσει τους απογόνους μας! Τα τραγούδια στη φωνή σου δεν θα πεθάνουν και η κληρονομιά σου θα μείνει μέσα από τη γυναίκα σου, τη μικρή σου κόρη Ζωή και τόσες ζωές που έφτασε και θα φτάσει ο Χριστός μέσα από τους δίσκους της φωνής σου!

Στη Suilan και σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της, τη βαθύτατη λύπη μας, τον σεβασμό μας, την πλήρη υποστήριξη σε όλους τους τομείς που μπορούμε να βοηθήσουμε και την ειλικρινή μας αγκαλιά!

Έχουμε χαρεί τόσες φορές μαζί, και τώρα κλαίμε με αυτούς που κλαίνε. Το κομμάτι της χριστιανικής μουσικής βυθίζεται στο πένθος. Η οικογένεια Todah Music βυθίζεται στο πένθος. Το Heaven in chorus καλωσορίζει έναν επιφανή γιο: τον Pedro Henrique! Τα λέμε σύντομα αγαπητέ αδερφέ!!! Τα λέμε σύντομα!

Είθε το Άγιο Πνεύμα να παρηγορεί όλους! Αμήν», γράφει η ανακοίνωση.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Pipoca Moderna, ανέφερε πριν την ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν: «Έπεσε τραγουδώντας, είχε σπασμούς και πέθανε. Όλα μάς κάνουν να πιστεύουμε ότι επρόκειτο για ένα κεραυνοβόλο έμφραγμα, αλλά οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμη ως βέβαιο ότι η αιτία θανάτου είναι καρδιακή προσβολή».