«Ήταν 25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν και μου λέει...» - Συγκλονίζει η χήρα του Καραϊβαζ με τα τελευταία λόγια τους λίγο πριν τη δολοφονία

«Ήταν σαν να σου ξεριζώνουν τα σωθικά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν 25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν και μου λέει...» - Συγκλονίζει η χήρα του Καραϊβαζ με τα τελευταία λόγια τους λίγο πριν τη δολοφονία

Η Στάθα Καραϊβάζ παρευρέθηκε την Παρασκευή 15/12 στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα με τη σύζυγό του Γιώργου Καραϊβάζ να μιλάει με αγάπη και φανερό πόνο για τη δολοφονία του δημοσιογράφου άντρα της έξω από το σπίτι τους.

Ανάμεσα στα όσα συγκλονιστικά εξομολογήθηκε η χήρα του Γιώργο Καραϊβάζ ήταν τα λόγια, που αντάλλαξε με τον αγαπημένο της την ημέρα της στυγερής δολοφονίας του καθώς είχαν μιλήσει τηλεφωνικά 25 λεπτά πριν το έγκλημα (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη μυθική περιουσία του 40χρονου κατηγορούμενου).

Η νέα εξομολόγηση της Στάθας Καραϊβάζ για την ημέρα της δολοφονίας του συζύγου της

«Το μόνο, που δε μπορώ να πω είναι αυτό που λένε κάποιοι, ότι δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σ' αγαπώ! Ήξερε το πόσο τον αγαπάω. Η τελευταία φορά που του είπα σ' αγαπώ ήταν 25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν. Όταν πήγαινε να φύγει από το στούντιο, με πήρε τηλέφωνο - έπρεπε να είμαστε σε έναν γιατρό με το παιδί μας, είχε συμβεί κάτι δεν ήμασταν στον γιατρό - και μου λέει πως σας βρίσκω Νανάκι μου; Και λέω είμαστε στο σπίτι.

«Α ωραία μου λέει, πεινάω. Έχουμε κάτι για φαγάκι;», «Ναι του λέω» και μου απαντάει: «Εντάξει αγαπάκι μου τα λέμε σε λίγο στο σπίτι μας». Άργησε ένα τέταρτο. Ο Γιώργος έχω πει πολλές φορές - ήταν συνεπής και πίστεψα ότι λόγω Παρασκευής έχει σταματήσει σε ανθοπωλείο, ζαχαροπλαστείο να πάρει λουλούδια και γλυκά να φέρει σπίτι.

Αυτό το τέταρτο όμως ήταν νεκρός κάτω από το σπίτι μας. Να μην το ζήσετε ποτέ. Ήταν σαν να σου ξεριζώνουν τα σωθικά. Μιλάω μαζί του. Τον βλέπω στον ύπνο μου και όταν ξυπνάω είναι μια προσγείωση στην πραγματικότητα», είπε η Στάθα Καραϊβάζ.

Τα συγκινητικά λόγια τη χήρας του Καραϊβάζ

«Ήμασταν εδώ μαζί με τον Δημήτρη και περιμέναμε τον μπαμπά του, είχαμε μιλήσει ξεκινώντας από το κανάλι. Χτύπησε το κινητό μου και ήταν η ένοικος του δεύτερου. Μου λέει: είδες τι γίνεται στη γειτονιά; Της λέω όχι τι γίνεται. Μου λέει σειρήνες, περιπολικά, ασθενοφόρα, μιλάνε για συμπλοκή ακόμα και για νεκρούς. Εγώ μου λέει βγάζω φωτογραφίες αποκλειστικές, δουλεύω για τον άντρα σου

Εκείνη την ώρα χτυπάει δεύτερη γραμμή, ήταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης. Μου λέει: Στάθα παιδί μου, είστε καλά; Ο Γιώργος είναι καλά; Εκεί καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Τρέχω, τον βλέπω κάτω αιμόφυρτο. Για κάποια δευτερόλεπτα αναρωτιόμουν και έλεγα στους αστυνομικούς γιατί δεν τον παίρνει το ασθενοφόρο; Το ασθενοφόρο ήταν με ανοιχτές τις πόρτες. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν τον παίρνει, γιατί ο Γιώργος δεν υπήρχε πλέον στη ζωή

Υπήρχε μία λίμνη αίματος η οποία έτρεχε προς το σπίτι μας, εκεί είναι κατηφοριά. Δυστυχώς. Γυρνώντας το κεφάλι είδα και τον γιο μας να μου λέει: πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς. Του λέω: δυστυχώς, Δημήτρη, είναι ο μπαμπάς τον σκότωσαν, μείναμε οι δυο μας», περιέγραψε η σύζυγός του.

«Δεν ξεπερνιέται. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάνεις τον μπαμπά σου. Είναι η δύναμη, ο βράχος, το βουνό. Είναι πολύ δύσκολο και για εμένα που είχα ένα σύντροφο πολύ καλό, πολύ ευγενικό, στοργικό, δοτικό. Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω», είπε στη συνέχεια βαθιά συγκινημένη.

«Αν ήταν σήμερα εδώ ο Γιώργος θα του έλεγα ότι τον αγαπάω. Θα ήθελα να συνεχίσει σε μάκρος χρόνου. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου χωρίς τον Γιώργο. Όπως κι αυτός πολλές φορές έλεγε: δεν διανοούμαι να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην είσαι δίπλα μου. Δυστυχώς εγώ καλούμε να ξυπνάω κάθε πρωί και να μην είναι δίπλα μου», ανέφερε με "τσακισμένη" φωνή.

«Δεν θα έλεγα τίποτα στους δολοφόνους, δεν θέλω να τους δω. Είναι πολύ δύσκολο. Θα προτιμούσαν να μην τους δω ποτέ. Τους συγχωρώ», είχε πει πριν μήνες η γυναίκα στο Super Κατερίνα.