Έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους - Η αποκάλυψη του Ορφέα Αυγουστίδη για το δεύτερο παιδί στην κάμερα του Happy Day

Τα τρυφερά του λόγια για τη Γεωργία Κρασσά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
orfeas_avgoustidis - Instagram
orfeas_avgoustidis - Instagram

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε στο Happy Day ο Ορφέας Αυγουστίδης την Παρασκευή 15/12 με τον ηθοποιό να μιλάει για την οικογένειά του, τους γονείς του και φυσικά τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και το γιο, που απέκτησαν μαζί.

Ο λόγος για τον μικρό Αχιλλέα τον οποίο μεγαλώνει με πολλή αγάπη το ζευγάρι έχοντας παράλληλα και τη βοήθεια των αγαπημένων τους προσώπων και της οικογένειας τους. Όπως μάλιστα εξήγησε ο ηθοποιός υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός από το περιβάλλον τους σε σχέση με το παιδί.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν ο Αυγουστίδης και η Κρασσά θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αποκτώντας ένα ακόμη παιδί ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη μεγάλη τους επιθυμία να ''πολλαπλασιαστούν'' 'όπως ανέφερε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ το εναλλακτικό σπίτι τους).

Η επιθυμία του Ορφέα Αυγουστίδη να αποκτήσει δεύτερο παιδί

«Το γέλιο του Αχιλλέα είναι μοναδικό και ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά στα πειράγματά μας και στα χάδια μας και στις αγκαλιές μας. Είναι μαγικό!

Όλα είναι φυσιολογικά με τη σύζυγό μου και η απογοήτευση και η ένταση. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι και δεν είναι εύκολο φυσικά, αλλά όταν κερδίζεις μία μάχη που δεν ήταν εύκολη η ικανοποίηση είναι τεράστια και αυτό είναι που σε δυναμώνει.

Οι τρίτοι πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που δίνουν οι πρώτοι. Υπάρχει πολύς σεβασμός από το περιβάλλον σε σχέση με αυτό που θέλουμε και εμείς για τον Αχιλλέα. Από όλους. Και από την οικογένεια της Γεωργίας και από τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τη μικρή μου την αδερφούλα. Όλοι είμαστε πολύ αγαπημένοι.

Ένα ακόμη παιδί είναι στην σκέψη μας, φυσικά, μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Η εξομολόγηση της Τζομπανάκη για τη νύφη της

«Έχουμε γάμους! Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί», είχε πει η Μαρία Τζομπανάκη πριν τον γάμο του γιου της στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.