Εναλλακτικό, με τεράστια βεράντα & γεμάτο με τα παιχνίδια του μικρού Αχιλλέα - Φωτογραφίες από το διαμέρισμα του Αυγουστίδη και της Κρασσά στο κέντρο της Αθήνας

Διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ορφέας Αυγουστίδης
Instagram / Ορφέας Αυγουστίδης

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, γνωστός και ως ο Αστέρης του Σασμού, μπορεί στη σειρά να είναι τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ και να παλεύουν να ζήσουν τη ζωή τους μακριά από τις βεντέτες που δένουν τις οικογένειές τους (δείτε εδώ τη στιγμή που μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος), στην πραγματική ζωή όμως ζει το δικό του παραμύθι στην αγκαλιά της συζύγου του, Γεωργίας Κρασσά, αλλά και του γιου που απέκτησαν μαζί (δείτε τον εδώ).

Οι τρεις τους μένουν στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα διαμέρισμα με μεγάλη βεράντα, στην οποία έχουν ψησταριά για να ψήνουν με φίλους όταν ο καιρός είναι καλός, ενώ δίπλα της έχουν και μία αιώρα για να χαλαρώνουν και να περνούν τα απογεύματά τους.

Το εσωτερικό είναι κάπως ροκ και εναλλακτικό, με χρωματιστό καναπέ στο σαλόνι και μία τεράστια βιβλιοθήκη πίσω από αυτόν, στην οποία βρίσκονται πολλά από τα παιχνίδια του μικρού Αχιλλέα, αλλά και κάποια από εκείνα των μεγάλων.

Το σπίτι του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά στο κέντρο της Αθήνας

Ορφεάς Αυγουστίδης σπίτι
Instagram / Ορφεάς Αυγουστίδης

Ορφεάς Αυγουστίδης σαλόνι
Instagram / Ορφεάς Αυγουστίδης

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία Κρασσά, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει το πρωί, θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας και η σχέση τους θα περνούσε στο επόμενο επίπεδο. Το ευχάριστο αυτό γεγονός, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στις 11/6/ 22 και οι πρώτες φωτογραφίες από το συμβάν είναι στη διάθεσή σας.

Όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο ηθοποιός θα τηρούσαν όλα τα έθιμα του τόπου τους, δηλαδή της λεβεντογέννας Κρήτης, με αποτέλεσμα να μη λείψουν οι παραδοσιακοί χοροί και οι στολές, τα γλυκά του νησιού, ενώ ο ίδιος φορούσε πάνω από το κοστούμι του ένα λευκό σαρίκι.

Η χαρά τους δεν περιγράφεται και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, όμως, την στιγμή αυτή την μοιράστηκαν και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν και οι συνεργάτες του από την σειρά που πρωταγωνιστεί, "Σασμός", όπως η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Φαμέλη,

αλλά και διάφοροι άλλοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και εξέχουσες προσωπικότητες, όπως η Μαρίζα Ρίζου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και πολλοί ακόμη. Φυσικά, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ήταν εκεί και ήταν υπέρλαμπρη.

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά

Ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Ορφέας Αυγουστίδης

undefined

Η Ευγενία Σαμαρά στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Χριστίνα Φαμέλη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Δανάη Μιχαλάκη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Μαρία Τζομπανάκη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Τα γλυκά στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Τα έθιμα στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Ελένη Ράντου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Μαρίζα Ρίζου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Ο Παραδοσιακός γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά