«Είναι άνθρωπος του θεού, απέχει πάρα πολύ από τη νοοτροπία της...» - ''Κόλαφος'' η Emilia Vodos για την κόντρα Καλάβρια & Ηλιάδη

«Δεν είμαστε όλοι για όλους!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί το I am celebrity get me out of here να έχει τελειώσει (δείτε εδώ το μεγάλο νικητή) ωστόσο οι παίκτες που συμμετείχαν και σήμερα βρίσκονται στην Ελλάδα αποκαλύπτουν άγνωστα περιστατικά και κόντρες από τον Άγιο Δομίνικο.

Η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τη Μαρία Καλάβρια είναι κάτι που συζητιέται (δείτε εδώ τι είπε η Καλάβρια για την Ηλιάδη) καθώς έχει αναφερθεί πως η τραγουδίστρια και η επιχειρηματίας δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά.

Με τη σειρά της λοιπόν η Emilia Vodos έκανε ένα σχετικό σχόλιο στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το οποίο προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/12 με τη πλευρά της να είναι εμφανώς προς το μέρος της Ηλιάδη.

Tο σχόλιο της Emilias Vodos για την Αγγελική Ηλιάδη και τη Μαρία Καλάβρια

«Δεν είμαστε όλοι για όλους, δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα με όλους και ούτε να κολλήσουμε. Η Αγγελική παρ' όλα αυτά είναι άνθρωπος του θεού, οπότε απέχει πάρα πολύ από τη νοοτροπία της Μαρίας», είπε η Emilia Vodos.

Η απάντηση της Ηλιάδη για τις ερωτικές περιπτύξεις στο I am celebrity get me out of here

«Είπε η Emilia Vodos κάτι τέτοιο; Δεν το πιστεύω. Κοιτάξτε ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο μένει στον Άγιο Δομίνικο, οπότε δε μπορώ να πω κάτι

Καλέ, ποιος έχει πικραθεί; Δεν έχω πικραθεί για άλλα και άλλα. Δεν ταίριαξα με τη Μαρία και δεν ήμουν η μόνη, που είχε θέμα στο παιχνίδι, δε θέλω να μιλήσω άλλο για τη Μαρία», είπε η Αγγελική Ηλιάδη στο Happy Day.