«Κόψαμε απευθείας! Δεν πληρώθηκα ποτέ» - Το ''άδειασμα'' του Τάσο Ξιαρχό για το τέλος της συνεργασίας του με τη Μαρίνα Σάττι

Αποκάλυψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κόψαμε απευθείας! Δεν πληρώθηκα ποτέ» - Το ''άδειασμα'' του Τάσο Ξιαρχό για το τέλος της συνεργασίας του με τη Μαρίνα Σάττι

Ο Τάσος Ξιαρχό παραχώρησε συνέντευξη στο Fay's Time μετά τον τελικό του I am celebrity get me out here την Παρασκευή 15/12 με τον ίδιο να μιλάει σε πρώτη φάση για τη νίκη του, την παραμονή του στο παιχνίδι και τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο χορογράφος έχει σκοπό, όπως τόνισε να συνεχίσει τις συνεργασίες του με καλλιτεχνικά πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz - καθώς έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα με τους κορυφαίους τραγουδιστές και τραγουδίστριες.

Ανάμεσα στα ονόματα, που ξεχωρίζει ο Τάσος Ξιαρχό για τις χορευτικές του ικανότητες και την αντίληψη στην κίνηση είναι και η Μαρίνα Σάττι. Σε σχετική ερώτηση μάλιστα για το αν θα συνεργαστούν στη Eurovision 2024 (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο μεγάλος αντίπαλός της). απάντησε, πως όχι καθώς είχαν κακή συνεργασία στο παρελθόν.

Ο λόγος που ο Τάσος Ξιαρχό διέκοψε τη συνεργασία του με τη Μαρίνα Σάττι

«Η Μαρίνα Σάττι είναι πάρα πολύ καλή. Όχι δεν θα είμαι μαζί της στη Eurovision. Έχουμε διακόψει από την πρώτη μας συνεργασία, από τη Μάντισσα. Είχα κάνει τη Μάντισσα εγώ και από τότε κόψαμε απευθείας. Δεν πληρώθηκα ποτέ! Αλλά δε με ένοιαζαν τα χρήματα στη δουλειά αυτή. Δεν την έκανα για τα λεφτά για αρχή. Την έκανα, γιατί ήταν η εποχή που ήθελα να κάνω κάτι για μένα, να δείξω αυτό που είμαι. Ήταν πολλή αρχή μου. Ήταν της Σάττι πρότζεκτ. Είμαστε πολύ καλά. Σημασία έχει ότι είναι πολύ ταλαντούχα και έδωσε η Ελλάδα σε κάποιον πραγματικά ταλαντούχο να πάει στην Eurovision επιτέλους», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Το ξέσπασμα της Σάττι για τη φήμη γύρω από το όνομά της

«Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα, ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε. O μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ, είναι καθαρά από σεβασμό στους συναδέλφους δημιουργούς. Ξέρω πως είναι να γράφεις τραγούδια και να βάζεις, χρόνο, κόπο και ενέργεια με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μέσα σου.

Οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία δεν ισχύει και ότι όταν ολοκληρωθεί από όλους η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα ενημερώσουμε επίσημα, προφανώς. Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη, τον χρόνο και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι στον λογαριασμό της στο instagram.

Σάττι ξέσπασμα eurovision

Σάττι ξέσπασμα

Σάττι ξέσπασμα για eurovision

Σάττι eurovision ξέσπασμα

Σάττι ξέσπασμα για eurovision 2024