Χαρές στο σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη - «Τα μάτια σου είναι η αφορμή...»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή, Παρασκευή 15/12, για την οικογένεια της Βάσως Λασκαράκη, καθώς ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, γιορτάζει το όνομά του και στο σπίτι τους επικρατεί χαρά. Η ηθοποιός και, πλέον, παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί δημόσια και έτσι προχώρησε σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μερικές κοινές τους φωτογραφίες από τα ταξίδια τους και τις αγαπημένες τους στιγμές και τις συνόδευσε με μία μαντινάδα για να του ευχηθεί, τιμώντας την καταγωγή του από την Κρήτη. Τα like "έπεσαν βροχή" και πλήθος κόσμου έσπευσε να ευχηθεί επίσης στον σεφ στα σχόλια.

Δείτε επίσης: "Λύγισε" η Βάσω Λασκαράκη με την έκπληξη του Λευτέρη Σουλτάτου - «Γνωριστήκαμε κατά λάθος όταν ήμασταν ακόμη στους γάμους μας»

Η τρυφερή ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για τη γιορτή του Λευτέρη Σουλτάτου

«Τα μάτια σου είναι η αφορμή

και το χαμόγελό σου

κι ότι ‘χω μέσα στη καρδιά

θα το βαστάς δικό σου.

Χρόνια πολλά αγάπη μου», σημείωσε.

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο και τα παιδιά του σεφ

Την Πέμπτη 4/5 η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν'' με την ηθοποιό να δίνει το παρόν στο πλατό της κρατικής τηλεόρασης, ανοίγοντας την καρδιά της σχετικά το παρελθόν και τις βλέψεις της για το μέλλον.

Η ίδια έχει αποδείξει, πως δεν έχει καμία δυσκολία να μιλάει για το διαζύγιό της, τον έρωτα με τον καλό της Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και τη κόρη της Εύα, η οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα της στη ζωή (δείτε εδώ το πέτρινο εξοχικό τους στην Κρήτη).

Στη συνέχεια λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στην περίοδο του διαζυγίου της αλλά και στη νέα της ζωή και το έφτιαξε μαζί με το παιδί της αλλά και τα παιδιά του σεφ, που μοιράζεται πια τη ζωή της!

«Μακάρι οι γονείς να πηγαίνανε σε ειδικούς και παιδοψυχολόγους, γιατί συνήθως βγαίνει πολύ το ''εγώ'' σε ένα διαζύγιο και γυρνάνε όλα - γίνεται ένας φαύλος κύκλος - προς τον εαυτό μας, τους γονείς μας, το ζευγάρι, θέλει ο ένας να εκδικηθεί τον άλλον και το παιδί γίνεται μπαλάκι, που είναι το χειρότερο. Πάντα το θύμα είναι το παιδί....ακόμα και αυτός, που νιώθει πιο πληγωμένος πρέπει να το πάρει απόφαση...

Τι θέλεις; Να είσαι με έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα το προσπαθήσεις, θα το παλέψεις. Αφού το τερματίσεις και μετά όμως… Θέλει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για να μείνεις σταθερός, ακέραιος και ανεπηρέαστος. Είναι και οι γύρω-γύρω που κάνουν μεγάλη ζημιά, οι φίλοι, οι συγγενείς. Βάζουν λόγια, λένε εγώ θα έκανα αυτό, εκείνο...

Πρέπει να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου και να αποφασίσεις τι πρέπει να γίνει. Και πάντα, όταν υπάρχουν παιδιά, όλα πρέπει να γίνονται με γνώμονα τα παιδιά. Σίγουρα παίζει ρόλο το πως το εκλαμβάνει το παιδί. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν είναι όλα, “χωρίσαμε, τι ωραία”. Ούτε οι γονείς το παίρνουν καλά, ούτε το ζευγάρι, ούτε το παιδί το παίρνει καλά...σηκώνουμε μανίκια...μπορεί να χρειαστεί και ένας χρόνος και δύο», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευτέρης Σουλτάτος: Σπάνια φωτογραφία με τον γιο του που απέκτησε από την πρώτη του σύζυγο

Βάσω Λασκαράκη: Γενέθλια για τον Λευτέρη Σουλτάτο - Το φαντασμαγορικό πάρτι έκπληξη σε νυχτερινό κέντρο που του ετοίμασε

Σταματίνα Τσιμτσιλή για δηλώσεις Βάσως Λασκαράκη: «Εδώ που τα λέμε δεν είναι πολύ ωραίο και κομψό να...»

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν βαριέσαι... αγάπη να υπάρχει» - Διαφορετική πρωτοχρονιά στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Με θηριώδες τζάκι και μεγάλο πράσινο κήπο! Φωτογραφίες από το σπίτι τους στην Κηφισιά

Διώροφη τούρτα και ένα μαγαζί γεμάτο μπαλόνια - Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε ο Σουλτάτος για τη Βάσω Λασκαράκη (Βίντεο)

«Είναι πράγμα αυτό, να γυρνάω σπίτι και να σε βλέπω έτσι;» - Η αντίδραση του Λευτέρη Σουλτάτου στην ιδιαίτερη εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη