«Δε θέλαμε να το επισημοποιήσουμε καθόλου... και έμεινα έγκυος» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για την σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου

«Έχει τύχει να φάω άκυρο από...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρία Σολωμού μέσα από το podcast της δίνει συμβουλές για διάφορα θέματα που "βασανίζουν" το κοινό της και πολλές φορές παραθέτει και δικά της προσωπικά βιώματα για να μπορέσει να δώσει τις σωστές εξηγήσεις ή να βοηθήσει τον κόσμο να καταλάβει καλύτερα όσα εννοεί.

Σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό της, λοιπόν, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο δεν ήταν έτοιμοι να βάλουν "ταμπέλα" στην σχέση τους ακόμη κι όταν ήρθε το παιδί στη ζωή τους (δείτε εδώ την σπάνια κοινή τους έξοδο για χατίρι του γιου τους). Τόνισε, μάλιστα, η σχέση την "δυσκολεύει".

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για τη σχέση και το παιδί με τον Μάριο Αθανασίου

«Μου έχουν στείλει κάτι μηνύματα στο Instagram και με ρωτάνε γιατί δεν κάνω onlyfans και μια μέρα ήταν ο γιος μου στο σπίτι και τον ρώτησα αν ξέρει τι είναι. Πετάγεται πάνω και μου λέει "Τι σχέση έχεις εσύ με αυτές τις βλακείες". Λέω "τι είναι παιδί μου; Dark wed;". "Όχι ρε μαμά! Γδύνονται και κάνουν...", μου είπε. Έψαξα, ρώτησα και έμαθα τι είναι… Γιατί δεν βάζετε καμία ταινία μου; Έχω κάποιες σκηνές που...», είπε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο, επισήμανε: «Δε θα ξεχάσω ποτέ γνωστό γυναικείο περιοδικό που όλα τα άρθρα ήταν "10 τρόποι να τρελαθεί με την πάρτη σου". Όλα ήταν μόνο πως εμείς θα κάνουμε κάτι για να τον κρατήσουμε, να του αρέσουμε. Υπάρχει όλο αυτό το πατριαρχικό, το παλιό που έχει μείνει της γιαγιάς μου, το "κάνε λίγο υπομονή" ή "πρέπει να κάνεις αυτό". Και δε το βλέπω μόνο σε συνομήλικούς μου, το βλέπω και στην πιο κάτω γενιά 30-40. Υπάρχει και σε αυτούς.

Η μάνα μου όταν συνειδητοποίησε ότι δε ξέρω να βράζω ούτε αβγό και προσπάθησε να μου μάθει να μαγειρεύω και αρνήθηκα, νομίζω ότι δε μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό σαν πληροφορία στον σκληρό της. Δε τα πάω καλά με τη τεχνολογία γενικά, σε σημείο που αυτοσαρκάζομαι. Όταν είναι να ανάψω το μάτι στέλνω στην κολλητή μου φωτογραφία και τη ρωτάω αν το έχω ανάψει σωστά».

Με αφορμή μία άλλη ιστορία που άκουσε, δήλωσε για τον πρώην σύντροφο και πατέρα του παιδιού της: «Την ατάκα “δεν είμαι για σχέση” την ακούω από τα ’90s. Μπορεί να έχεις βγει από μία άσχημη σχέση, να γουστάρεις να κοιτά αριστερά - δεξιά... Εγώ έχω πει εδώ και πέντε χρόνια ότι δεν είμαι έτοιμη για σχέση, γενικώς. Την ώρα που θα δεις τον άλλον και θα τον θες και θα πάθεις το "νταν", δεν θα προλάβεις να σκεφτείς, θα είσαι σε σχέση ήδη. Και σχέση δε λέμε το πρακτικό, αλλά το ουσιαστικό, το συναισθηματικό δέσιμο. Τελειώσαμε! Δε θα ξεχάσω ποτέ με τον Μάριο Αθανασίου που λέγαμε, “θα δούμε πώς θα πάει μεταξύ μας” και μετά μείναμε μαζί και έμεινα έγκυος. Δεν είχαμε πει μεταξύ μας τίποτα, θα μας ρωτάνε αν έχουμε σχέση και θα λέμε άσχετα. Ήμασταν πολύ έτσι. Δε θέλαμε να το επισημοποιήσουμε καθόλου».

«Δεν έχω ωραία ιδέα για τον εαυτό μου. Δε θεωρώ ότι είμαι πολύ όμορφη ή θεάρα. Θεωρώ ότι είμαι τυπάρα. Έχει τύχει να φάω άκυρο από άνθρωπο που δε θα τον κοίταζα ποτέ, από ανθρώπους που δεν τους το ‘χεις. Συνήθως, με μαθηματική ακρίβεια, αυτό που θέλει ο συγκεκριμένος που δε σε θέλει, είναι αυτό που μπορεί να θεωρηθεί και λίγο λιγότερος από εμένα», ανέφερε αργότερα.

Δείτε επίσης: «Είχαμε σχέση 6 μήνες και έμεινα έγκυος» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για το δεύτερο παιδί με τον Μάριο Αθανασίου