«Ακόμα δεν μπορώ να...» - Η αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη στις κάμερες για την συμμετοχή του Survivor

Θα τον δούμε φέτος;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ακόμα δεν μπορώ να...» - Η αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη στις κάμερες για την συμμετοχή του Survivor

Την απάντησή του για τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, έδωσε το πρωί της Παρασκευής 15/12, ο Άρης Σοϊλέδης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, η οποία τον εντώπισε στον αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Πόλλα είναι τα σενάρια που τον θέλουν ξανά μέσα στο παιχνίδι, όμως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ακόμη με την παραγωγή (δείτε εδώ τους εννέα παίκτες που έχουν δεχτεί πρόταση).

Ωστόσο, πρόταση έχει γίνει στην σύντροφό του Μαρία Αντωνά με βάση το ρεπορτάζ της ίδια εκπομπής, το πρωί της Τεταρτης 13/12. Σύμφωνα με πληροφορίες του Δημήτρη Σαράντου η ραδιοφωνική παραγωγός, δεν θα πάει πουθένα χωρίς τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, δίνοντας έτσι τελεσίγραφο.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, μετέφερε μια "καυτή" πληροφορία σχετικά την πρόταση που δέχτηκε η Μαρία Αντωνά από την παραγωγή του ριάλιτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, η ραδιοφωνική παραγωγός, δεν θα πάει πουθένα χωρίς τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, δίνοντας έτσι τελεσίγραφο.

«Κι όμως έτσι έγινε. Πρώτα έκανε ραντεβού η Μαρία Αντωνά» επιβεβαίωσε από την πλευρά του ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Η παραγωγη του Survivor είχε πάρα πολύ μεγάλο θέμα με τον Άρη Σοϊλέδη, δεν τον ήθελε γιατί υπήρχαν θέματα. Είχαν έρθει σε σύγκρουση. Αλλά τώρα, επειδή ξέρουν ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης, είναι πάρα πολύ χρήσιμο φέτος να έχουν αυτό το ζευγάρι.»

Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη

«Ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ...» είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι ανακοινώσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 2024

«Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες μερικές ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες! Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.