Survivor 2024: Η τελική 9αδα διάσημων παικτών που διεκδικεί ο Ατζούν - Με το 7ο όνομα θα γίνει χαμός

Τραγουδιστές, αθλητές, παρουσιαστές κ.α

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 2024: Η τελική 9αδα διάσημων παικτών που διεκδικεί ο Ατζούν - Με το 7ο όνομα θα γίνει χαμός

Το Survivor 2024 είναι προ των πυλών με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ανακοινώνει την Παρασκευή 15/12 μέσα από το Fay's Time την ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ αναλυτικά).

Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε αναλυτικά τα ονόματα των 9 διάσημων παικτών, που έχουν δεχθεί επίσημη πρόταση για συμμετοχή από την Ατζούν Μίντια - με την τελική απόφαση να εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνους.

Η εν λόγω εννιάδα συμπεριλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μερικά από από αυτά τα έχουμε δει ξανά σε παλαιότερους κύκλους του Survivor, ωστόσο υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα της παραγωγής, πολύ γνωστά και αγαπητά στο ευρύ κοινό, που μέχρι σήμερα δεν έχουν τρέξει στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Οι εννιά διάσημοι παίκτες που έχουν δεχτεί πρόταση για το Survivor 2024

Η ρήτρα του Ατζούν Ιλιτζαλί στους Έλληνες παίκτες του 2024

Πολλά λέγονται τόσο για τους παίκτες, που αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι, όσο και για τις αμοιβές, που θα δοθούν σε μαχητές και διάσημους. Μια πολύ σημαντική και σχετική αποκάλυψη έγινε γνωστή την Πέμπτη 29/11 μέσα από το Πρωινό Σουσού.

Πιο αναλυτικά, λέγεται, πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τα ευτράπελα του Survivor all star και τα όσα επινοήθηκαν οι Έλληνες παίκτες για την καλύτερη, αλλά παράνομη επιβίωση τους στο παιχνίδι, έχει αποφασίσει να πάρει νέα μέτρα.

Έτσι λοιπόν, δε θα υπάρχουν πια οι αποβολές, σε περίπτωση, που κάποιος πιαστεί να καταπατάει τους κανόνες. Αντί των αποβολών λοιπόν, ως ποινή θα κόβεται ένα ποσό από την αμοιβή του εκάστοτε μαχητή ή διάσημου, με σκοπό να περιοριστούν οι απάτες πιο αποτελεσματικά.