Survivor 2024: «Θα επιστρέψουν παίκτες από...» - Ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα από τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Οι σημαντικές ανακοινώσεις του για το ριάλιτι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται η παραγωγή του Survivor 2024, καθώς μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ που εξασφάλισε το Fay's Time την Παρασκευή 15/12 έγινε γνωστό πως σήμερα θα ολοκληρωθεί το τελικό casting των παικτών.

Στη συνέχεια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ανακοινώνοντας πρώτα από όλα τη μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι, που θα γυριστεί στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Το πρώτο επεισόδιο λοιπόν θα προβληθεί στις 7 Ιανουαρίου του 2024.

Δείτε επίσης: Από την Ελένη Μενεγάκη στο Survivor - Αυτός είναι ο πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας που συζητάει να μπει στο παιχνίδι!

Μια ακόμη πολύ σημαντική πληροφορία για τους φίλους του Survivor, που αποκάλυψε ο Τούρκος παραγωγός αφορά στις αλλαγές σχετικά με την αποχώρηση των παικτών, καθώς θα καταργηθεί η ψηφοφορία του κοινού.

Οι ανακοινώσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 2024

«Σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες μερικές ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες! Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ποιοι παίκτες έχουν κλείσει ήδη και ποιοι διαπραγματεύονται!

Aπό τον Γιώργο Κακογιάννη

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, με δύο ομάδες: «Διάσημοι» και «Μαχητές» μπαινοβγαίνουν στα γραφεία της παραγωγής και διαπραγματεύονται τη θέση τους. Κυρίως οι πρώτοι, αφού οι «Μπλε» θα είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό, όπως τις υπόλοιπες χρονιές, και ο φετινός κύκλος δεν θα είναι μία «συνέχεια» του All Star, όπως ακουγόταν έντονα πέρσι μετά τον τελικό.

undefined

Επιθυμία του Ατζούν Ιλιτζαλί, από τους πρώτους μήνες που έληξε ο προηγούμενος κύκλος, ήταν να φέρει πίσω την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δύο παίκτριες είχαν αποβληθεί επειδή βρέθηκαν με κινητό, με το οποίο φέρονταν να επικοινωνούν με την Ελλάδα, αλλά ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός δήλωσε ότι τελικά δεν υπήρχε καμία επικοινωνία. Κάπως έτσι έπεσε η ιδέα να αποκατασταθεί κατά κάποιο τρόπο αυτή η αδικία εναντίον τους, και σύμφωνα με πληροφορίες εκείνες έχουν ήδη πει το μεγάλο «ναι».

undefined

Για πολλούς επίσης θεωρήθηκε αδικία το γεγονός ότι δεν έγινε πρόταση για το All Star στον Άρη Σοϊλέδη, αφού είχε τα καλύτερα στατιστικά όλων των εποχών. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι στις πρώτες θέσεις στη λίστα του Ατζούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να κάνει check in με τελικό προορισμό των Άγιο Δομίνικο. Αυτό ισχύει και για τη Μαίη Εμμανουηλίδου, που ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες του 2022, μαζί με την Σταυρούλα και την Ασημίνα, ωστόσο δεν είδαμε να συμμετέχει στο All Star, όπως εκείνες. Στα νέα ονόματα, δυνατά παίζει ο Σάββας Γκέντσογλου, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και η πρώην σύντροφός του Αγγελική Ηλιάδη, φέρνοντας έτσι καυτά πλάνα στις οθόνες μας, και το πολυπόθητο reality στοιχείο που ψάχνει γενικά ο Τούρκος παραγωγός.

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου

Αρνητικοί εμφανίζονται δύο νικητές

Στον αντίποδα, προς το παρόν δύο νικητές είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ταξιδέψουν ξανά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού: Ο Στάθης Σχίζας, το όνομα του οποίου έπαιξε δυνατά τις προηγούμενες μέρες, όπως και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στον οποίο έγινε πρόταση εκ νέου μετά την άρνηση στο All Star. Οι άνθρωποι της παραγωγής προσέγγισαν επίσης τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Σπύρο Μαρτίκα που ομοίως δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ξανά αυτό το ταξίδι. Διαβάστε εδώ και για άλλους δύο που δεν θα πάνε στο Survivor.

undefined
Κάποιοι άλλοι πάντως δεν είναι το ίδιο απόλυτοι, αλλά συζητούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ετοιμάσουν βαλίτσα, αρκεί να ικανοποιηθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις: Πρώτος όλων είναι ο Τριαντάφυλλος (διαβάστε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ), που είναι προσωπική επιθυμία του Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Τάσος Ξιαρχό, που οι πληροφορίες τον θέλουν να κερδίζει και το «I'm a Celebrity... Get me out of here». Πρόταση επίσης έχει γίνει στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που όμως δεν έχει καταλήξει σε κάποια απάντηση.

Το μειωμένο budget και οι ρήτρες τηλεθέασης του Survivor

O λόγος που γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις στο οικονομικό κομμάτι φέτος ανάμεσα σε Ατζούν και παίκτες είναι ότι έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί ανάμεσα στον παραγωγό και στον ΣΚΑΪ. Μειωμένο αναμένεται να είναι το διαθέσιμο μπάτζετ για κάθε επεισόδιο από τον σταθμό, με αυστηρές ρήτρες τηλεθέασης, αν και υπάρχει μία ανάσα ότι τουλάχιστον είναι μειωμένες και οι απαιτήσεις από πλευράς Φαλήρου.

Ατζούν Ιλιτζαλί

Συγκεκριμένα, στο περσινό συμβόλαιο υπήρχε ρήτρα που όριζε ότι μέχρι 20% τηλεθέαση, το κόστος του επεισοδίου ανερχόταν στα 100.000 ευρώ και ανέβαινε κλιμακωτά έως και τα 200.000 ευρώ με ταβάνι το 40%. Αυτή η ρήτρα αναπροσαρμόζεται προς τα κάτω, με το μίνιμουμ της τηλεθέασης να περιορίζεται πλέον στο 15% και το κόστος του επεισοδίου κατεβαίνει γύρω στις 70.000 ευρώ.