Survivor 2024: Πρόταση "φωτιά" από τον Ατζούν σε γιο γνωστού πολιτικού

Ποιοι δεν θα πάνε;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Πρόταση

Πανικός επικρατεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ποιοί θα είναι οι παίκτες τους οποίους τελικά θα δούμε από την καινούργια χρονιά στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor. Το πρωί της Παρασκευής 8/12, ο Δημήτρης Σαράντος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού ότι η παραγωγή έχει επικοινωνήσει με τον Αχιλλέα Μπέο, για να του κάνει πρόταση για τον γιο του.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο μερικές ημέρες, το απόγευμα της Τρίτης 14/11 έφτασε με lear jet στον Αλμυρό στον Βόλο ο Ατζούν Ιλιζαλί όπου συνατήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο παραγωγός είχε μαζί του Τούρκους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη Θεσσαλία, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο λιμάνι και σε βιομηχανίες του Βόλου. Έφερε, λοιπόν, ένα κεφάλαιο τουρκικό να το διαθέσει στη χώρα. Στην ταβέρνα πήγε ο κ. Αχιλλέας Μπέος, συζήτησαν για ένα ποσό για την ΠΑΕ Βόλου γύρω στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ).

Θα παει ο γιος του Αχιλλέα Μπέου στο Survivor;

«Ο Acun πριν από λίγο καιρό είχε επισκεφθεί τον Βόλο για επαγγελματικούς λόγους, γιατί ήθελε να επενδύσει εκεί χρήματα, κάτι που θέλει πολύ ο Αχιλλέας Μπέος. Τότε είχαμε ακούσει ότι είχε πει ο ίδιος να συμμετάσχει στο φετινό Survivor. Μετά ακούσαμε ότι ήταν για πλάκα και έτσι κι αλλιώς είναι 64 ετών, οπότε δεν θα μπορούσε», είπε ο δημοσιογράφος.

«Ο Αχιλλέας Μπέος έχει δύο γιους, τον Νικόλα και τον μικρότερο Αχιλλέα. Αυτός που όπως θέλουν οι φήμες, θα μπει στο Survivor, είναι ο Νικόλας. Ο Νικόλας βρισκόταν για αρκετά χρόνια βρισκόταν στην Αμερική, ασχολούνταν με τη μουσική, επέστρεψε για να πάει στον στρατό και στη συνέχεια έμεινε για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις», πρόσθεσε.

Ποιοι δεν θα πάνε

Στην ίδια εκπομπή έκαναν δηλώσεις ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση για το Survivor, ο Νίκος Γιάννης που δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης ο οποίος δήλωσε πως δεν θα πάει.

«Μου είχε γίνει πρόταση στα πρώτα δύο Survivor, μετά όχι. Αν δεν είχα δουλειά και είχα την ελευθερία και την άνεση να φύγω, μπορεί να πήγαινα. Σίγουρα είναι δέλεαρ τα χρήματα» αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Νίκος Γιάννης δήλωσε: «Φυσικά και θα πήγαινα, είναι ψύχωση το Survivor. Είναι σαν μικρόβιο. Αν θέλουν να βγάλω κι εγώ λίγο τα ρούχα. Απέδειξα αν πληρώ τα κριτήρια ή όχι. Θα φώναζα “ναι” αν μου έλεγαν να ξαναπάω».

Ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε: «Δεν μου έχει γίνει κρούση, αλλά και να μου γίνει δεν θα πάω. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ έξω από εμένα, με εκνευρίζει και δεν το βλέπω καν».