«Είπαν ότι έχουν ρεζιλευτεί όσοι πάνε εκεί, ντροπή...» - Τα "καρφιά" του Τάσου Ξιαρχό για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

Τι είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είπαν ότι έχουν ρεζιλευτεί όσοι πάνε εκεί, ντροπή...» - Τα

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/12, ο νικητής του φετινού I'm Celebrity get me out of here..., Τάσος Ξιαρχό. Μιλώντας λοιπόν, στη Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ότι, όταν βγήκε από το παιχνίδι, είδε τον αρνητικό σχολιασμό του ίδιου αλλά και των παικτών που συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό ριάλιτι και μάλιστα αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον Ανδρέας Μικρούτσικο.

Στην ίδια εκπομπή ο γνωστός χορογράφος μίλησε και για Μαρίνα Σάττι και ξεκαθάρισε τον λόγο που διέκοψε τη συνεργασία τους. «Η Μαρίνα Σάττι είναι πάρα πολύ καλή. Όχι δεν θα είμαι μαζί της στη Eurovision. Έχουμε διακόψει από την πρώτη μας συνεργασία, από τη Μάντισσα. Είχα κάνει τη Μάντισσα εγώ και από τότε κόψαμε απευθείας. Δεν πληρώθηκα ποτέ! Αλλά δε με ένοιαζαν τα χρήματα στη δουλειά αυτή. Δεν την έκανα για τα λεφτά για αρχή. Την έκανα, γιατί ήταν η εποχή που ήθελα να κάνω κάτι για μένα, να δείξω αυτό που είμαι. Ήταν πολλή αρχή μου. Ήταν της Σάττι πρότζεκτ. Είμαστε πολύ...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Τα "καρφιά" του Τάσου Ξιαρχό

«Είδα πολλά πράγματα από άλλες εκπομπές που με στεναχώρησαν. Είδα να μιλάνε πολύ άσχημα για το Celebrity. Δεν δώσαμε κάτι κακό από εκεί μέσα. Μπορεί να υπήρξαν τσακωμοί αλλά είδα μια Ελλάδα, από εκεί, που όλοι μάλωναν για ανούσια πράγματα. Αναγκαστικά ήρθα εδώ, αλλά θα ερχόμουν ούτως ή άλλως, γιατί είσαι πολύ σωστή δημοσιογράφος και δεν έρχεσαι εδώ να πεις για τη ζωή σου, αλλά έρχεσαι εδώ για να κάνεις τη δουλειά σου» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

«Και είδα ότι κάποιοι είναι σε εκπομπές για να παρουσιάζουν τον εγωκεντρισμό τους. Μιλούσαν πολύ άσχημα για το Celebrity. Χθες είδα τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλάει πολύ άσχημα για το πρόσωπό μου. Δεν μου χρωστάει κάτι για να μιλήσει καλά, αλλά… Μίλησε άσχημα όχι για το παιχνίδι, αλλά για ένα άλλο θέμα».

«Είπαν να ντρεπόμαστε, ότι έχουν ρεζιλευτεί όσοι πάνε εκεί, ντροπή που πήγαν εκεί. Δεν είναι ντροπή να πας κάπου για φιλανθρωπικό σκοπό, ντροπή είναι να βγάζεις συνέχεια κακία» πρόσθεσε στο τέλος.

Δείτε το βίντεο: