«Με έχουν εκμεταλλευτεί συναισθηματικά...» - Η εξομολόγηση της Τραϊάνας Ανανία

Τι αποκάλυψε για τον ρόλο της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε η Τραϊάνα Ανανία το πρωί της Παρασκευής 15/12. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στις σειρές του Alpha, Φόνοι στο Καμπαναριό και Το Προξενιό της Ιουλίας (δείτε εδώ τις εξελίξεις), ενώ προχώρησε μεταξύ άλλων και σε ορισμένες αποκαλύψεις.

Ολα όσα είπε η Τραϊάνα Ανανία

«Γεύομαι τους κόπους απλά είμαι λίγο πιο κουρασμένη αυτή τη χρονιά. Το όνομά μου έχει πολλά άλφα μέσα οπότε έπρεπε να είμαι στον Alpha! Θα με ξαναδείτε σε λίγο στους "Φόνους"» είπε η ηθοποιός αρχικά.

«Με έχουν εκμεταλλευτεί συναισθηματικά, το σώμα μου όχι...» πρόσθεσε μεταξύ άλλων σε σχετική ερώτηση της παρουσiάστριας.

«Μου αρέσει που όλα γίνονται στον χρόνο τους.Όσο θα μεγαλώνω και δεν θα είμαι όπως είμαι τώρα, θα κάνω άλλα πράγματα. Δεν έχω ρόλο ζωής αλλά μου αρέσει που έρχονται και μου λένε ότι "θα ήθελα να σε δω Μπλανς". Αλλά εγώ δεν το έχω επιδιώξει τόσο. Αγαπώ πιο πολύ το σινεμά και την τηλεόραση γιατί μπορούν να γράψουν πάνω σου.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της Τραϊάνας Ανανία για την απιστία που βίωσε

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και στην απιστία που βίωσε.

«Τον καταράστηκα εκείνη την στιγμή, αλλά επειδή δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν τις εννοώ παράλληλα και νιώθω πολλές τύψεις όταν το κάνω. Αυτό που αναγνωρίζω σε εμένα είναι ότι έχω εξάρσεις, έχω ξεσπάσματα, έχω κακές συμπεριφορές αλλά αν δεν ζητήσω συγγνώμη, μέσα στο επόμενο λεπτό θα έχω πεθάνει στις τύψεις και θα το έχω επικοινωνήσει. Βγαίνουν κάτι νύχια τα οποία είναι από άλυτα θέματα δικά μου από την παιδική μου ηλικία. Έχω θέματα πολλά γενικά. Τα συζητάω με την ψυχολόγο μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.