Τρυφερές στιγμές με την οικογένεια του - Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σάκη Ρουβά

Έβαλε το αστέρι με μια ευχή...

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και πολλοί είναι οι Έλληνες Celebrity που έχουν μοιραστεί με τους θαυμαστές τους και τους ακόλουθούς τους στα social media, τον στολισμό του σπιτιού τους και τα λαμπερά τους δέντρα (δείτε εδώ την cozy χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Τατιάνας Στεφανίδου).

Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ωστόσο δεν είχαμε δει ακόμη το δέντρο του απόλυτου έλληνα star, Σάκη Ρουβά. Λίγες λοιπόν, μέρες πριν απο τα Χριστούγεννα, ο αγαπημένος τραγουδιαστής, στόλισε το δέντρο του σπιτιού του μαζί με την οικογένεια του. Το αστέρι έβαλε ο ίδιος στην κορυφή κάνωντας μια ευχή!

Τη στιγμή αυτή φρόντισε να μοιραστεί με τους πιστούς του fans, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O Σάκης Ρουβάς, δημοσίευσε ένα βίντεο, με το λαμπερό και πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, που δεσπόζει στο εντυπωσιακό του σαλόνι. Φυσικά δεν μπορούσαν να μην συμμετέχουν τα παιδιά του που με μεγάλο ενθουσιασμό βοηθούσαν στον μπαμπά τους.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Πριν απο λίγες ημέρες λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους της Αθήνας και αρκετοί ήταν εκείνη που "κολλησαν" για ώρες, παραμένοντας μέσα στο αυτοκίνητο τους. Οπως φαίνεται το ίδιο συνέβη και με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη.

Ωστόσο, τίποτα δεν τους πτόησε. Για να γίνει η αναμονή πιο "γλυκιά", ο Σάκης Ρουβάς, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με την σύζυγό του στα social media, καθώς όπως φαίνεται είχαν αρκετό χρόνο. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την αγάπη του και τον έρωτα του στην Κάτια Ζυγούλη.

«Ας έχει όση κίνηση θέλει, καθόλου δεν σε νοιάζει, όταν έχεις δίπλα σου τέτοιον άγγελο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς δείχνοντας την γυναίκα του.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του: