«Ίσως κάποιοι να έχουν μπει σε ένα γαϊτανάκι μικροδιαρροών για να ανεβάσουν τα ποσά...» - Οι νέες αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor

«Όταν έχεις γράψει ιστορία σε ένα παιχνίδι, ο μεγαλύτερός σου αντίπαλος είναι η ίδια η ιστορία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 15/12, ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής μίλησε για τις συμμετοχές του πολυανανμενώμενου ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star (δείτε εδώ όποτε θα ξεκινήσει).

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός

«Η λογική να υπάρχουν πίσω κάποιοι παίκτες φέτος που έχει αγαπήσει ο κόσμος και έχουν βάλει κι αυτοί την υπογραφή τους σε αυτό το παιχνίδι, έχει αρκετές διαστάσεις. Η μία είναι να υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση για αυτούς για τους υπόλοιπους που θα μπούνε. Σίγουρα, αποκτά και για αυτούς άλλη διάσταση γιατί κάποιους από αυτούς τους έβλεπαν στο παιχνίδι, ήταν φαν τους και κάποιοι ήθελαν να παίξουν σαν κι αυτούς αντίστοιχα, οπότε να βρεθούν απέναντι στον στίβο μάχης έχει ένα άλλο ενδιαφέρον» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός

«Ενδιαφέρον έχει και για τα άτομα που συζητάμε να μπούνε ξανά στο παιχνίδι γιατί και για αυτά είναι μία πρόκληση. Όταν έχεις γράψει ιστορία σε ένα παιχνίδι, ο μεγαλύτερός σου αντίπαλος είναι η ίδια η ιστορία που έχεις γράψει. Θα πρέπει να προσπαθείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου κι αυτό είναι πολύ μεγάλο στοίχημα» πρόσθεσε.

«Ίσως κάποιοι να έχουν μπει σε ένα γαϊτανάκι μικροδιαρροών για να ανεβάσουν τα ποσά. Πέρυσι το Survivor έκλεισε με μέσο όρο κοντά στο 20%. Φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος και πάντα βάζεις στόχους ανάλογα με το τι γίνεται γύρω σου, οπότε θα διαφωνήσω στο κομμάτι ότι έκανε 12%. Πάντα υπάρχει μία λογικά στο πως καταλήγουμε στο σενάριο να μπούνε και παλιοί παίκτες» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η τελική 9αδα διάσημων παικτών που διεκδικεί ο Ατζούν

Ωστόσο σήμερα, ρεπορτάζ της εκπομπής Fay's Time, έφερε στο φως αναλυτικά τα ονόματα των 9 διάσημων παικτών, που έχουν δεχθεί επίσημη πρόταση για συμμετοχή από την Ατζούν Μίντια - με την τελική απόφαση να εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνους.

Η εν λόγω εννιάδα συμπεριλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μερικά από από αυτά τα έχουμε δει ξανά σε παλαιότερους κύκλους του Survivor, ωστόσο υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα της παραγωγής, πολύ γνωστά και αγαπητά στο ευρύ κοινό, που μέχρι σήμερα δεν έχουν τρέξει στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Οι εννιά διάσημοι παίκτες που έχουν δεχτεί πρόταση για το Survivor 2024