Γη της Ελιάς: «Νομίζω μέχρι να γεννηθεί το παιδί θα...» - Τι αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη σχέση του Στάθη και της Ιουλίας;

«Θα υπάρχουν όμως εκπλήξεις».

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 Γη της Ελιάς: «Νομίζω μέχρι να γεννηθεί το παιδί θα...» - Τι αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη σχέση του Στάθη και της Ιουλίας;

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, παραχώρησε ο Πασχάλης Τσαρούχας, στην Ελένη Μενεγάκη, o οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της το μεσημέρι της Παρασκευής 15/12. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς και τις εξελίξεις με την Ιουλία, αλλά και για τα ταξίδια που έχει κάνει.

Mάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα ταξίδι που έχει κάνει με τον γιο του στην Τοσκάνη με την μηχανή "ξεγελώντας" όπως είπε την μητέρα του,Θεοφανία Παπαθωμά, Όπως είναι γνωστό, οι δυο τους έχουν υπάρξει σύντροφοι και έχουν αποκτήσει και ένα παιδί. Ωστόσο έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Η συνέντευξη του Πασχάλη Τσαρούχα

«Όταν ο γιος μου ήταν 8 ετών τον πήρα και πήγαμε ταξίδι στην Τοσκάνη με την μηχανή. Απορώ κι εγώ πώς ξεγελάσαμε την Θεοφανία Παπαθωμά. Είναι κάτι που θυμάται και ο ίδιος και για αυτό ήθελα να το κάνω. Στήναμε την σκηνή κάθε μέρα κι αλλού σκηνή. Θα ήθελα να πάω βορειοδυτική Γαλλία με την μοτοσυκλέτα» είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Σχετικά με τη σειρά του Mega, αποκάλυψε: «Νομίζω μέχρι να γεννηθεί το παιδί θα υπάρχει ένα τρέξιμο. Έχω την εντύπωση ότι όταν γεννηθεί το παιδί θα είναι μαζί ο Στάθης με την Ιουλία. Ο Στάθης έχει μία εξέλιξη που το λύνει το μεγάλο θέμα που είχε με την Ιουλία. Αγοράζοντας κτήματα έχει χρήματα και δεν έχει κόμπλεξ πια. Θα υπάρχουν όμως εκπλήξεις».

Δείτε επίσης: Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να έχω μια σύντροφο τώρα»

«Ο κόσμος θέλει να μας δει μαζί, γιατί είναι ένα ζευγάρι που έχει αναφορά στο 80% της κοινωνίας. Όλοι έχουν έναν εφηβικό έρωτα που δεν πέτυχε. Είναι η πιο ”ζουμερή” σχέση στην Γη της ελιάς».

Στο τέλος ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Εγώ θεωρώ ότι ο έρωτας είναι ένα πολύ εγωιστικό συναίσθημα, είναι σαν να βάζεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, με την καλή έννοια. Κατόπιν, έρχεται η σοφία, όσο περνούν τα χρόνια είναι χρήσιμο να αναθεωρούμε τον τρόπο και την έκταση που επιθυμούμε τον άλλον».

Δείτε εδώ το βίντεο: