Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να έχω μια σύντροφο τώρα»

«Έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς μια σύντροφο στο πλευρό μου, έχει γίνει λίγο συνήθεια πια»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να έχω μια σύντροφο τώρα»

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Η γη της ελιάς» (δείτε εδώ τα πρώτα 6 επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση). Μίλησε για αρκετά θέματα και επικεντρώθηκε κυρίως στην καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

«Έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς μια σύντροφο στο πλευρό μου»

Όπως είναι γνωστό, ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει χωρίσει τον δρόμο του οριστικά από την πρώην σύντροφό του Θεοφανία Παπαθωμά. Έχει, ωστόσο, έναν γιό μαζί της και μια κόρη με την επίσης πρώην σύντροφο του Νατάσα Παπαγιάννη. Τα τελευταία χρόνια είναι όμως μόνος του και όταν ρωτήθηκε για αυτό, δήλωσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι και με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη. Αν βρεθεί, αν υπάρξει, αν αν αν...δεν θα πω όχι αν το αισθανθώ. Έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς μια σύντροφο στο πλευρό μου, έχει γίνει λίγο συνήθεια πια».

Τι είπε για την σχέση του με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν παρατηρεί κάποια διαφορά ανάμεσα στην σχέση του με την κόρη του και τον γιό του. Για αυτό, είπε: «Η Αλεξάνδρα μου είναι πλέον επτά ετών, μπορούμε και μιλάμε, κάνουμε πράγματα μαζί και τα επόμενα χρόνια θα μοιραστούμε πολλά. Ο Αχιλλέας είναι 17 ετών, είναι σε σκληρή εφηβεία, χωρίς αυτό να είναι κακό, και είναι πλέον ανεξάρτητος. Η εφηβεία των παιδιών είναι η διαδικασία ενηλικίωσης των γονέων. Μια κόρη σε κρατάει πάντα σε μεγαλύτερη εγρήγορση, σε μεγαλύτερη τσίτα. Ανεξάρτητα από το παρουσιαστικό μου, καθόλου αυστηρός δεν είμαι, μαλώνουμε με τον Αχιλλέα και τον παίρνω σε μισή ώρα και του ζητάω συγγνώμη».

Ενοχλείται όταν τον σταματάνε για φωτογραφία

«Όποιον συνάδελφο να ρωτήσεις, θα πει ότι ήρθε κάποιος την στιγμή που έτρωγα, μου έδωσε μια στην πλάτη και μου έφυγε η μπουκιά από το στόμα. Την ώρα που μιλάς, έρχεται ο άλλος και σου λέει να βγάλουμε μια φωτογραφία, όχι δεν μπορώ, γιατί να βγάλουμε μια φωτογραφία; Έρχεται μια γυναίκα το καλοκαίρι και μου λέει ‘παχύνατε ε;’, και λέω ‘σε ρώτησε κανείς κάτι;’. Το θέμα είναι το θράσος που έχουν οι άνθρωποι πια».