«Κάθε φορά που φεύγει ένας από αυτούς εγώ συγκλονίζομαι...» - Οι αναμνήσεις του Μάκη Δελαπόρτα από τις Ελληνίδες stars του '60

Τι είπε για το νέο επαγγελματικό του βήμα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Κάθε φορά που φεύγει ένας από αυτούς εγώ συγκλονίζομαι...» - Οι αναμνήσεις του Μάκη Δελαπόρτα από τις Ελληνίδες stars του '60

Συνέντευξη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, παραχώρησε ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής 15/12. Μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο του βιβλίο για την χρυσή εποχή των 60's, με καταγραφές από τους έλληνες stars του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μάλιστα αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για τις αναμνήσεις που είχε από τους έλληνες ηθοποιούς εκείνης της δεκαετίας και περιέγραψε τα γλέντια που γινόταν τότε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σπουδαίες Ρένα Βλαχοπουλου, Αλίκη Βουγιουκλάκη (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει) και Μαίρη Χρονοπούλου.

Όλα όσα είπε ο Μάκης Δελαπόρτας

«Για πρώτη φορά συζητάω με ένα κανάλι πολύ σοβαρά, για μια εκπομπή αφιερώματα για όλους εκείνους τους ηθοποιούς, με δικό μου υλικό, τις δικές μου γνώσεις, αλλά οσονούπω» ανέφερε.

«Το βιβλίο μου είναι αφιερωμένο στα υπέροχα χρόνια της δεκαετίας του ‘60...Δεν ξεχνάω τα υπέροχα πάρτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Ήταν ένα σπίτι ανοιχτό, υπέροχη οικοδέσποινα. Έπρεπε να φας μέχρι σκασμού γιατί εκείνη δεν έτρωγε τίποτα. Όπως έχω ξαναπεί η κατάχρηση της χρονιάς ήταν ένα μελομακάρονο» ανέφερε αρχικά.

«Στη Ρένα Βλαχοπούλου αισθανόμουν γιορτές σπίτι μου, που έβαζε την ποδιά, που ήταν η νοικοκυρά, μια μαμά, μια αγκαλιά ήτανη παραδοσιακή. Είναι κομμάτια της ζωής μου που φύγανε και έχω ορφανέψει....Κάθε φορά που φεύγει ένας άνθρωπος από αυτούς εγώ συγκλονίζομαι. Ακόμα και για τη Μαίρη Χρονοπούλου. Μου λείπει!Οι κουβέντες μας ήταν το δικό μου πανεπιστήμιο» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας για το αντισυμβατικό αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου

«Είναι γνωστό πως η σχέση μας ήταν πολλά χρόνια, ήταν σχέση αγάπης, αλληλοεκτίμησης, πάντα δίπλα μου πάντα δίπλα της. Περάσαμε πάρα πολλές στιγμές. Τη γνωρίζω από 17 ετών. Η σχέση μας εξελίχθηκε με τα χρόνια που πέρασαν και τώρα αυτές οι ημέρες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες για εμένα.» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έχει α’ βαθμού συγγενείς. Έχει κάποιες δεύτερες και τρίτες ξαδέλφες. Δεν μπορούν όμως εκείνες να υπογράψουν ώστε να γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Η ίδια ήθελε την αποτέφρωση.»

«Υπάρχει μία σειρά από διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι την αποτέφρωση κι αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να δοθεί εισαγγελική εντολή. Η γυναίκα ήταν 2-3 ώρες μόνη της, δυστυχώς παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε. Γι’ αυτό εισαγγελέας ή ιατροδικαστής πρέπει να δουν τους λόγους. Να γίνει νεκροψία. Kαι αυτό θα πάρει κάποιες ημέρες. Στη συνέχεια κάποιοι φίλοι θα της κάνουμε αυτό που ήθελε ως το τελευταίο αντίο. Η Μαίρη ήταν αντισυμβατική, θα είναι αντισυμαβτικό και το τελευταίο αντίο. Σε δύο μέρες θα βγει το δελτίο τύπου από εμας.» ανέφερε.