My Style Rocks 15/12: «Αυτό το λίγο πριν τη νίκη είναι αυτό που με τσιγκλάει πιο πολύ...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεάνα

Τι συνέβη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks 15/12: «Αυτό το λίγο πριν τη νίκη είναι αυτό που με τσιγκλάει πιο πολύ...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεάνα

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές ήταν το σημερινό (15/12) επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, My Style Rocks, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Ελεάνα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ. Αφορμή στάθηκε η κακή βαθμολογία από τους κριτές.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεάνα

«Τα έχω παρατημένα λίγο αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι η ιδέα σας. Δεν είναι ωραία λόγια οπότε δεν θέλω να τα πω. Δεν με τιμούν αυτά που το συναίσθημα που έχω. Δεν θέλω να το αναπαράγω συνέχεια αλλά τα έχω παρατήσει. Δεν την βλέπω την τελική ευθεία, ξεκάθαρα. Δεν την βλέπω για διάφορους λόγους...» είπε η παίκτρια στους κριτές με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: «Βγαίνει ο Κουρκούλης, ρωτάει...», «Ξεφτιλίστηκα» - "Κλάμα" στο πλατό του ΣΚΑΙ με δύο από τις παίκτριες στα μπουζούκια

«Γενικά θεωρώ ότι δεν τα πάω καλά σε αυτό τον διαγωνισμό όσο θα ήθελα, από την αρχή. Έχω βγει πολλές φορές προτεινόμενη, έχω κερδίσει μόνο μια εβδομάδα και ήμουν για τρεις εβδομάδες συνεχόμενα στην δεύτερη θέση. Αυτό το λίγο πριν τη νίκη είναι αυτό που με τσιγκλάει πιο πολύ» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αμηχανία με την συμπεριφορά των παικτριών απέναντι στην Καραβάτου στο My Style Rocks

  • Κατερίνα Καραβάτου: Δεν έχω δώσει τον λόγο.
  • Διονυσία Κούκιου: Σας παρακαλώ, δώστε της τον λόγο. Σας ικετεύω.
  • Κατερίνα Καραβάτου: Θέλεις οπωσδήποτε να μιλήσεις με τη Γεωργία;
  • Διονυσία Κούκιου: Θέλω να μιλήσω με τη Γεωργία να της απαντήσω λίγο και μετά με τη Μορτασία.
  • Κατερίνα Καραβάτου: Πες μου τη ροή που θες να κάνω.

Παρά τα ειρωνικά σχόλια της παρουσιάστριας, οι παίκτριες συνέχισαν να συνομιλούν, με την ίδια να κοιτά την κάμερα και να λέει: «Εγώ θα πάω να κάτσω, δεν έχω λόγο εδώ. Κορίτσια, συγγνώμη που διακόπτω. Λίγο μόνο να ξέρω τι γίνεται… Ούτε που με ακούνε ε;». Μόλις, λοιπόν, σταμάτησαν, πήρε ξανά τον λόγο και τον έλεγχο της κατάστασης.