My Style Rocks: «Βγαίνει ο Κουρκούλης, ρωτάει...», «Ξεφτιλίστηκα» - "Κλάμα" στο πλατό του ΣΚΑΙ με δύο από τις παίκτριες στα μπουζούκια

«Το είδες; Έπαθα σοκ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Βγαίνει ο Κουρκούλης, ρωτάει...», «Ξεφτιλίστηκα» -

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης 7/12 του My Style Rocks, η Γεωργία βρήκε την ευκαιρία να διηγηθεί μία ιστορία στους κριτές, που τους έκανε να "λυθούν" στα γέλια, μαζί με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου. Η παίκτρια, συγκεκριμένα, εξήγησε τι συνέβη στα μπουζούκια, όταν βρέθηκε στον Νίκο Κουρκούλη (που πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του) μαζί με την Μορτασία.

Η Μορτασία, γενικότερα, δεν πηγαίνει στα μπουζούκια, διότι δεν της αρέσει να διασκεδάζει με αυτόν τον τρόπο, αλλά όλοι είδαν ένα βίντεο που δημοσίευσαν οι δυο τους από εκεί και έπαθαν σοκ. Αυτό είναι και το βράδυ για το οποίο μίλησε η πρώτη.

Το αδιανόητο σκηνικό της Γεωργίας με τη Μορτασία από το My Style Rocks στα μπουζούκια

«Της λέω "θα πάμε στον Κουρκούλη", πηγαίνω εγώ μία φορά την εβδομάδα. Και μου λέει η Μορτασία πιο πριν "μου στέλνεις τα τραγούδια του μην ξεφτιλιστώ, για να μπω στο κλίμα;". Της είπα να μπει στο YouTube να τα ακούσεις. Τα άκουσε», περιέγραψε αρχικά η Γεωργία.

«Με το που καθόμαστε και βγαίνει ο Κουρκούλης, ρωτάει "ποια είναι η Γεωργία από το My Style Rocks που έρχεται εδώ;". Και άρχισε να μας πετάει λουλούδια! Εμένα δεν με είδε», συμπλήρωσε η Μορτασία και η επιτροπή μαζί με την παρουσιάστρια ξέσπασαν σε γέλια.

«Είδα το βίντεο στο TikTok που είναι η Μορτασία στα μπουζούκια, που δεν πάει στα μπουζούκια, γιατί είναι γκοθ και τα λοιπά. Το είδες; Έπαθα σοκ», σχολίασε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου.

«Πήγα για να ανοίξω τους ορίζοντές μου. Τώρα είπα ότι θα πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα», δήλωσε έπειτα με χιούμορ η Μορτασία και κατέληξε: «Ξεφτιλίστηκα!».