Φως στο Τούνελ: «Παίδες, να έρθω εγώ πάνω στο κοντρόλ λίγο να τα πούμε από κοντά;» - Φανερά εκνευρισμένη η Αγγελική Νικολούλη με τους συνεργάτες της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: «Παίδες, να έρθω εγώ πάνω στο κοντρόλ λίγο να τα πούμε από κοντά;» - Φανερά εκνευρισμένη η Αγγελική Νικολούλη με τους συνεργάτες της

Η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής 15/12, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό και έστειλε τις ευχές της για τις γιορτές και τα Χριστούγεννα. Πριν, όμως, πει το δικό της σύντομο αντίο στο Φως στο Τούνελ, ασχολήθηκε εντατικά με πολύκροτες υποθέσεις και παρουσίασε νέα στοιχεία γι' αυτές.

Την ώρα που μιλούσε, ωστόσο, για την εξαφάνιση του Θάνου Χαρικιόπουλου, ενός νεαρού ντελιβερά ο οποίος αγνοείται εδώ και 56 ημέρες στην Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε αναμπουμπούλα και φασαρία στο πλατό του MEGA, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να εκνευριστεί και να το δείξει.

Δείτε επίσης: «Συγγνώμη συγκινήθηκα! Ένιωσα να πνίγομαι...» - "Λύγισε" στον αέρα του MEGA η Αγγελική Νικολούλη

Ο εκνευρισμός της Αγγελικής Νικολούλη με τους συνεργάτες της στο Φως στο Τούνελ

«Πάμε τώρα σε κάτι άλλο που το άκουσα και έφυγαν τα μαλλιά από την κεφαλή μου! Παρακαλώ, λίγη ησυχία αν είναι εύκολο! Τι γίνεται πάνω βρε παιδιά; Παίδες, να έρθω εγώ πάνω στο κοντρόλ λίγο να τα πούμε από κοντά; Ακούγεστε πάρα πολύ έντονα», είπε χαρακτηριστικά η ίδια στους συνεργάτες της και συνέχισε για την υπόθεση:

«Δεν ήξερε ότι έπρεπε να πάρει την άδεια δουλέψει σαν ντελιβεράς και να τα βγάλει πέρα από κάποιους άλλους που ασκούσαν εξουσία και σε αυτόν τον χώρο. Στους ντελιβεράδες... Με αποτέλεσμα οι απειλές να αρχίσουν βροχή και να βγαίνουν τούτη τη νύχτα στο φως τα μηνύματα που έστειλαν στον νέο για να τον τρομοκρατήσουν. Μηνύματα άγρια, μια φωτογραφία με ένα σπαθί και ένα όπλο, απειλές με κατσαβίδι, "θα σου κόψω τα πόδια" και "θα χαθείς". Γιατί; Γιατί τόλμησε να βρει δουλειά σαν ντελιβεράς χωρίς να ζητήσει την άδεια...».