«Είμαι έξαλλη γιατί με ξεφτιλίζετε! Μοντάρετε τα βίντεο άλλα ντ' άλλων» - Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα στις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Έχουμε beef στην εκπομπή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μερικές εβδομάδες πριν, προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 I Love ΣουΚου δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά, οι οποίες σύμφωνα με την Μπέττυ Μαγγίρα την εξέθεσαν (δείτε εδώ τα λόγια και τα σχόλια της παρουσιάστρια).

Το γεγονός αυτό στενοχώρησε την ηθοποιό, η έκφραση της παρουσιάστριας συγκεκριμένα, και γι' αυτό στην πορεία σε νέες συνεντεύξεις της δήλωσε πως έκαναν λάθος στην εκπομπή και έκαναν μοντάζ, χωρίς να προβάλλουν όλα τα λόγια της.

Το ξεκαθάρισμα της Μπέττυς Μαγγίρα για την παρεξήγηση με την Μαρία Κορινθίου

Το πρωί του Σαββάτου 16/12, λοιπόν, η Μαγγίρα ξεκίνησε την εκπομπή της απευθείας απαντώντας στο θέμα αυτό που δημιουργήθηκε. «Έχουμε beef στην εκπομπή και είμαι έξαλλη. Είμαι έξαλλη γιατί με ξεφτιλίζετε! Μοντάρετε τα βίντεο άλλα ντ' άλλων, εκτίθεμαι εγώ, εκτίθεται η εκπομπή, εκτίθονται όλοι! Πριν κανέναν μήνα, εμείς δείξαμε εδώ κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου που έλεγε κάποια πράγματα για τον Έρωτα Φυγά. Είχα πει τότε εγώ ότι, αν κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί παρασκηνιακά, να μην εκφέρει άποψη, γιατί εκτίθεται ο ίδιος. Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο», είπε αρχικά, στο πλαίσιο της πλάκας και πρόσθεσε:

«Είπε "δεν βάλατε όλες τις δηλώσεις μου. Επί τούτου έγινε μοντάζ!» και έδειξε όλα τα αποσπάσματα, μαζί με ένα που λέει πως συνέβη επίτηδες, τονίζοντας πως δεν είναι θέμα της Μπέττυς, αλλά της παραγωγής.

«Με γουστάρει, αλλά δεν της άρεσε που είπα αυτό. Εγώ για να λυθεί η παρεξήγηση, που εμένα δεν με χωρίζει μαζί της, θέλω να δείξουμε το αμοντάριστο υλικό», ανέφερε η παρουσιάστρια στη συνέχεια. «Αν το έχουμε κάνει να ζητήσουμε συγγνώμη...», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς και έπαιξε ολόκληρο το βίντεο.

«Είπε κάτι άλλο; Κόψαμε τις παύσεις...», δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά για να κλείσει το θέμα, επισήμανε: «Δεν έχουμε κάτι με τη Μαρία, την αγαπάμε, αλλά άκουσε τη λέξη εκτίθεται και τα πήρε ενώ έπρεπε να μείνει στο ότι όταν δεν γνωρίζεις τι γίνεται με τον έρωτα φυγά, που εγώ τα ήξερα επειδή ήμουν και στο OPEN...».